Kırklareli

Lüleburgaz'da lise öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

14:26 03 Haziran 2018
Lüleburgaz'da lise öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

Lüleburgaz Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 mezunları, yaşamlarında yeni bir döneme başlamanın coşkusunu yaşadı.

Lüleburgaz Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, Necdet Tekin Gençlik Merkezinde yapıldı.

Okul Müdürü Mahmut Dursun Durak, törende yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim öğretim yılıyla yeni mezunlar verdiklerini belirtti.

Öğrencilere her zaman anne baba şefkatiyle yaklaştıklarını, bilgi, yetenek ve becerilerle donatarak mezun ettiklerini dile getiren Durak, şunları kaydetti:

"Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Öğrencilerim hayatınız boyunca bir hedefiniz olsun. Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirlemeniz gerekiyor. Hedefe ulaşmada da önünüze çıkacak her türlü engele rağmen kararlılıkla devam edin. Bu şekilde giderseniz mutlu, başarılı ve özlemini çektiğiniz güzel bir yaşam sürersiniz."

Töreninde öğrenciler tarafından "Senin Hikayen Bugün Başlasın" konulu defile sunuldu.

Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve Şube Müdürü Ahmet Kafalı'nın da katıldığı törende, daha sonra okulu ilk üç derecede bitiren Şerife Kenan, Büşra Ülken ve Kader Selam'a plaketleri takdim edildi ve mezun olan 117 öğrenciye diplomaları dağıtıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.