Kırklareli

KLÜ'den öğrencilere davet

10:13 07 Ağustos 2018
KLÜ'den öğrencilere davet

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, üniversite tercihi yapacak öğrencileri Kırklareli'ne davet etti.

Şengörür, yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerin İlgi alanları ve becerileri doğrultusunda tercihte bulunmaları gerektiğini bildirdi.

Üniversitelerinin Türkiye'nin en genç öğretim kadrolarına sahip olduğunu ifade eden Şengörür, Trakya'nın en huzurlu, güvenli ve öğrenci dostu şehrinde yer alan Kırklareli Üniversitesi'nin tercih edilebileceğini belirtti.

KLÜ'nün her geçen gün geliştiğini aktaran Şengörür, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Üniversite tercihi yapacak öğrencilerimizi Kırklareli'ne davet ediyorum. İyi bir üniversite eğitimi hepinizin hakkıdır. Üniversitemiz Trakya'nın en genç devlet üniversitesi olarak 11. yılını geride bırakırken, her geçen gün artan, başarılı, genç ve dinamik akademik kadrosu ve özverili personeline ilaveten; rekabetçi fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları ile sizleri iş yaşamına hazırlamak için kısa zamanda edindiği zengin birikimi, deneyimi ve altyapısına güvenmektedir. Kırklareli Üniversitesi; son teknoloji araç gereçlerle donatılmış laboratuvarları ve derslikleri ile eğitimde çağdaş ortamları öğrencilerinin hizmetine sunmaktadır. Akademik birimlerimizin var olan laboratuvarlarına ilaveten Mühendislik Fakültesi bünyesinde, Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği laboratuvarları, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde ise Finans Laboratuvarı öğrencilerimize hizmet sunmaktadır. Ayrıca, Hukuk Fakültesi bünyesinde kurgusal duruşma salonunun hizmet sunması için gerekli çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.