Kırklareli

İnternetten satış yaparak atıldığı ticarette, dükkan açtı

10:36 24 Ağustos 2018
İnternetten satış yaparak atıldığı ticarette, dükkan açtı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan Özlem Cesur, internet ve sosyal medya aracılığı ile başladığı kadın giysileri satışlarını dükkanında sürdürüyor.

Çeşitli firmalarda çalışırken, anlaşmalı olduğu mağazaların ürünlerini internet ortamından satmaya başlayan Özlem Cesur, kardeşinin de desteği ile dükkan açtı.

"Burgaz Moda" adını verdiği dükkanda kendi işinin patronu olan Cesur, internet ortamından sattığı ürünleri mağazasında bulunduruyor.

Farklı tasarım ürünleri ile müşterilerine hizmet veren Cesur, "Hep kendi işimin patronu olmak istemiştim. Kısmet bu günlereymiş. İnternet ortamında yaptığım satışımı şimdi birebir müşterimin ayağına getirdim. Burada kargo derdi olmadan, 'üzerime olacak mı?' korkusu olmadan talep eden kadınlar gelip deneyerek ürünlerimizi alabilirler. İnternettekilerden daha farklı tasarımlar, kadınların günlük yaşamda, özel günlerinde, iş hayatlarında giyebileceği yüzlerce çeşidimiz mevcut. Fiyatlarımız da piyasanın altında. Günün modasını takip etmek isteyen tüm kadınları mağazamıza bekliyoruz.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.