Kırklareli

Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi'ne turist akını

13:54 03 Ekim 2018
Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi'ne turist akını

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin ilk yerleşim yeri olan Yayla Mahallesi'ne kazandırdıkları Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi'nin 9 ayda 200 binin üzerinde yerli ve yabancı turisti ağırladığını bildirdi.

Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Yayla Mahallesi'ne olan ilginin her geçen gün arttığını belirtti.

Kırklareli'nin marka kent olması yolunda kararlı adımlarla ilerlediğini ifade eden Kesimoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kentin ilk yerleşim yeri olan Yayla Mahallesi'ne kazandırdığımız Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi 9 ayda 200 binin üzerinde yerli ve yabancı turisti ağırladı. Kırklareli Belediyesi olarak doğru girişimlerde bulunduğumuz vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve alakadan çok net bir şekilde görülüyor. Yayla Mahallesi'ni Kırklareli'nin turizm merkezi haline getireceğiz sözümüzü de yerine getirmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz"

Yerli ve yabancı turistleri kentte misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını aktaran Kesimoğlu, açıklamasında, "Yaptığımız yatırımlar ile birlikte Kırklareli turizm merkezi haline geldi. Bundan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Bu ziyaretlerde hem esnafımız kazanıyor, hem de Kırklareli'nin adını tüm yurda duyuruyoruz." değerlendirmesinde bulundu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.