Kırklareli

Kırklareli'nden kısa kısa

09:19 05 Ekim 2018
Kırklareli'nden kısa kısa

Lüleburgaz ilçesinde, Amatör Spor Haftası kapsamında çeşitli spor faaliyetleri düzenlenecek.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenecek programda, basketbol, masa tenisi, atletizm, tenis, briç, futbol gibi branşlarda müsabakalar düzenlenip, sporcu psikolojisi ve çocuk atletizm seminerleri gerçekleştirilecek.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, düzenlenecek program hakkında makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Amatör Spor Haftası'nın spor dolu bir hafta olacağını söyledi.

Etkinliklerin 8 Ekim Pazartesi günü yapılacak açılış seremonisi ile başlayacağını bildiren Erdem, aynı gün bir çok sportif etkinliğin de gerçekleştirileceğini ifade etti.


- Kadın kollarında değişim

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Kadın Kollarında görev değişimi yapıldı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Çokaklı'nın sağlık ve iş nedenleri ile görevinden istifa etmesinin ardından, mevcut yönetimde görev yapan başkan yardımcısı Münevver Ardagül, başkanlığa getirildi.

Ardagül, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partisi için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Yol arkadaşının bıraktığı görevi en iyi şekilde devam ettireceğini söyleyen Ardagül, kendisini bu göreve layık gören il kadın kolları yönetimine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.