Kırklareli

Kırklareli Valisi Bilgin'den Kırklarelispor'a moral etkinliği

12:21 11 Ekim 2018
Kırklareli Valisi Bilgin'den Kırklarelispor'a moral etkinliği

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırklarelispor futbolcularına, Fatih Karagümrük AŞ karşılaşması öncesi moral programı düzenledi.

Bir restoranda gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Bilgin, Kulüp Başkanı Volkan Can, Teknik Direktör Bilgin Erdem, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

Bilgin, burada yaptığı konuşmada, spora ve sporculara büyük önem verdiklerini söyledi.

Bir ilin en iyi reklamını spor kulüplerinin yaptığını anlatan Bilgin, Kırklarelispor'un da uzun bir süredir Kırklareli'yi Türkiye'de en iyi şekilde tanıttığını belirtti.

Fatih Karagümrük AŞ karşılaşmasında takıma başarılar dileyen Bilgin, şöyle konuştu:

''İlimizin ülke kamuoyunda tanıtımına büyük katkı sağlıyorsunuz. Tanıtım ve reklam konusunda en önemli araç spor kulüpleridir ve sizler de bunu iyi yapıyorsunuz. Ülkemizde genel hatlarıyla baktığımızda büyük takımlarda başta olmak üzere spor ekonomisi ve sporun yönetimiyle ilgili sıkıntılar var. Kırklareli gibi ilimizin 2. Lig'de takımı olması önemli bir konu. Edirne ve Tekirdağ ile karşılaştırdığınızda daha da önemli. Bizler sizlere kalıcı bir gelir sağlama yönünde çalışmalar yapıyoruz. Sürekliliği olmayan hiçbir iş ne mantıklıdır ne de doğrudur. Kalıcı çözümlerle sorunları ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Bu konuda plan ve projelerimiz var. Şimdiye kadar gerek Valilik, gerek belediye ya da diğer kurumların ellerini taşın altına sokmadıklarını görüyoruz. Bundan sonra elimizden geleni yapacağız.''

Can da takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğunu belirterek, Fatih Karagümrük AŞ karşılaşmasından 3 puan ile dönmek istediklerini kaydetti.

Vali Bilgin, daha sonra futbolcularla bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.