Kırklareli

"Biz her zaman Kırklareli'nin önceliğini düşündük"

11:21 14 Ekim 2018
"Biz her zaman Kırklareli'nin önceliğini düşündük"

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, her zaman kentin önceliğini düşündüklerini belirterek, "Yeter ki vatandaşa hizmet yapılsın ama bu hizmetleri yapmak, herkesin harcı olmuyor. Allah nasip, kısmet etmiyor, hayır dua almak kolay değil." dedi.

AK Parti Kırklareli İl Danışma Toplantısı, İl Özel İdaresi Cazibe Merkezinde yapıldı.

Çiler, toplantıda yaptığı konuşmada, hep birlikte büyük bir aile olduklarını belirterek, il başkanlığı döneminde 3 genel seçim, 2 olağan kongre ve maalesef bir darbe teşebbüsü gördüğünü söyledi.

Her zaman Kırklareli halkının menfaatini düşündüklerini dile getiren Çiler, "Biz her zaman Kırklareli'nin önceliğini düşündük. Yeter ki vatandaşa hizmet yapılsın. Ama bu hizmetleri yapmak, herkesin harcı olmuyor. Allah nasip, kısmet etmiyor, hayır dua almak kolay değil" diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.