Kırşehir

Kırşehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

17:30 30 Eylül 2015
Kırşehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Kırşehir'de, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler dolayısıyla Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, toplantıda yaptığı konuşmada, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin huzurlu ve güvenli bir şekilde tamamlanması için gereken tedbirlerin alınacağını söyledi.

Siyasi partilerin seçim müzikleri ile seçim büroları çevrelerine asılan bayrak ve flamaların çevre ve gürültü kirliliklerine neden olduğunu ifade eden Şentürk, şunları kaydetti:

"Kırşehir'in demokratik olgunluğa erişmiş bir ildir. Bizlere düşen görev seçmenin sandığa güvenli bir şekilde giderek özgür iradesiyle oyunu rahatça kullanmasını sağlamaktır. Oy kullanma işleminden önce, kullanımı sırasında ve oy kullandıktan sonra gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması seçimlerin huzurlu geçmesi için önemlidir. Kırşehir'de bugüne kadar yapılan seçimlerde büyük boyutlarda, rahatsız edici olaylar olmadı. Bundan sonra da olmayacağına inanıyorum. Siyasi parti adaylarının halkın huzur ve refahını bozmayarak, kentteki trafiği de engellememek adına gerekli hassasiyeti göstereceklerdir"

Toplantıya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ve kaymakamlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.