Kırşehir

Genel seçime doğru

14:15 09 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, partisinin haksız eleştirilerin aksine güven ve istikrarın sembolü olduğunu belirtti.

Kendirli, yaptığı yazılı açıklamada, genel seçimler öncesinde çalışmalarının devam ettiğini ve teşkilatlarıyla AK Parti'yi Kırşehir'de büyüterek alınabilecek en iyi oyu alacaklarını kaydetti.

AK Parti'nin 25.dönem milletvekilliği seçimi sonrasında çıkan tabloya karşın, her zaman milletin kararına saygı duyduğunu, partisinin tazelenip, yeniden, ilk günkü aşkla yola çıktığını vurgulayan Kendirli, partisinin haksız eleştirilerin aksine güven ve istikrarın sembolü olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"1 Kasım'da yapılacak milletvekilliği seçimleri ülkemiz için belki de şimdiye kadar hiç olmadığı derecede önemli bir seçimdir. Güven ve istikrarın yeniden tesisi açısından biz, 4 Ekim'de Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı seçim beyannamemizle milletimizin karşısına çıkmış bulunuyoruz. Her zaman milletin teveccühüne mazhar olmuş bir AK Parti, 1 Kasım seçimlerinden tek başına hükumet kuracak çoğunluk ile seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaktır."

AK Parti'yi Kırşehir'de büyüterek, alınabilecek en iyi oyu alacaklarını da ifade eden Kendirli, AK Parti'nin milletin umudu, istikrarın adresi olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.