Kırşehir

Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

12:22 30 Nisan 2016
Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yapılacağı bildirildi.

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, Kırşehir'de hayata geçirilecek yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Açıklamada, kente Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yapılacağı ve 100 yatak kapasitesine sahip olacağı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin ihalesi yapıldı. Hastane, kapasitesi 300'e çıkartılabilecek şekilde dizayn edilecek ve ihtiyaç duyulduğu anda kapasite artışını sağlayacağız. Yakın bir zamanda inşaatına başlayacağımız hastaneyi bitirildikten sonra Sağlık Bakanlığı ile ortak kullanım protokolü imzalayacağız ve işletmesini Sağlık Bakanlığı yürütecek. Öte yandan Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ek bina yapılmasını ve en az 250 yataklı olmasını da planlıyoruz."

Kırşehir'e 200 kişilik pansiyonu ve kapalı spor salonu ile Sosyal Bilimler Lisesi yeni hizmet binası yapılacağı da aktarılan açıklamada, "Kaman'a 24 derslikli bir kız İmam Hatip Lisesi kazandırmak için de gerekli makamlarla görüştük. İmam Hatip Lisesi için 9 milyon liralık bir yatırım öngörüyoruz. En kısa zamanda projesini bitirerek ihalesini yapacağız." denildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.