Kırşehir

Kırşehir'de kadınlardan yıl sonu sergisi

17:50 24 Mayıs 2016
Kırşehir'de kadınlardan yıl sonu sergisi

Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezince açılacak karma yıl sonu sergisinde kadın kursiyerlerin emeği, göz nuru eserleri sergilenecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Aile Yaşam Merkezi ve Mahalle Konakları'ndaki kursiyerlerin dönem boyunca yaptığı çalışmaların, Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikle sergileneceği bildirildi.

Ebru sanatından tezhibe, resimden yağlı boyaya kadar farklı çalışmaların halkın beğenisine sunulacağı ifade edilen açıklamada, kadınlardan kurslara yoğun ilgi olduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Aile Yaşam Merkezi ve Mahalle Konakları'nda resim, yağlı boya kursuna katılan kursiyerlerin ürünlerinin sergileneceğini dile getirdi.

Çeşitli alanlarda açılan kurslarda Kırşehirli kadınların hem boş vakitlerini değerlendirme hem de kendilerini geliştirme imkanı verildiğine işaret eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Bu sergiyle kursiyerlerimiz kurs dönemi boyunca yaptıkları ürünleri herkese gösterebilecek. Kırşehir’de vatandaşlarımızın kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerine cevap verecek şeklide konaklarımız tasarlandı ve hizmet sunmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız tarafından da merkezlerimiz yoğun ilgi görüyor. Sosyal belediyecilik imkanlarını daha da genişleterek yeni Aile Yaşam Merkezlerini de açacağız. Böylelikle daha fazla kişiye hitap edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.