Kırşehir

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

15:32 27 Mayıs 2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de kendisine davette bulunan bir aileyi ziyaret etti.

Erdoğan'ın, cuma namazını kıldığı Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nden çıktığı sırada, caminin karşısındaki Yunus Emre Apartmanı'nda oturan Güneş ailesi, "Çaya bekliyoruz" yazdıkları kağıtla Erdoğan'ı evlerine davet etti.

Dört çocuk sahibi Servet (43) ve Ayten (40) Güneş çiftini evlerinde ziyaret eden Erdoğan, kendisine ikram edilen pilavdan yedi.

Servet Güneş, ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erdoğan'ı karşılarında gördüklerinde çok heyecanlandıklarını ve taleplerini ilettiklerini dile getiren Güneş, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımız misafirimiz oldu, kendisinden dileklerimiz oldu. Dinledi bizi, sağ olsun kırmadı. 'Allah sizi esirgesin' diye dua edildi evimizde. Milyonda bir olma ihtimali olan bir şeydi. Sağ olsunlar, lütfettiler. Evimizi şenlendirdiler, şereflendirdiler. Geçen geldiğinde teklif edemedik. Daha önce de cuma günü gelmiş, cuma namazını burada kılmıştı, teklif etmediğimize pişman olmuştuk. Bir çay, kahve diye çağıralım dedik. Nasip bugüneymiş. Her zaman Cumhurbaşkanını karşımızda görmüyoruz. İnsan ister istemez heyecanlanıyor. Allah razı olsun, mütevazılığı için. Çok teşekkür ederim kendi şahsına. Allahım yolunu açık etsin."

Erdoğan'ı evlerine davet etmek için pankart hazırlayan Ayten Güneş de "Programı internetten sürekli takip ederek öğrendim. Hazırladık pankartımızı. Merdivenden çıkarken pankartı tuttuk. 'Pilavınız hazırsa geliyorum' dedi. Sağolsun geldi, bizimle oturdu. İsteklerimizi konuştuk. Güzel bir sohbet yaptık. Pilav yedi gitti. Çok güzel insan, güler yüzlü. Allah razı olsun." dedi.

Güneş ayrıca, ziyaret sırasında Erdoğan'ın eşinden sigarayı bırakmasını istediğini ve bunun için söz aldığını ve sigara paketini kırdığını, eşinin ismini de Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye not aldırdığını aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.