Kırşehir

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

19:21 29 Haziran 2016
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Türkiye üzerinde çirkin hesap peşinde olanların milletin engin iradesinde boğulmaya mahkum olacağını belirtti.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Kendirli, yaptığı yazılı açıklamada, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Türkiye'nin büyümesine mani olmak isteyen bazı küresel aktörlerin devrede olduğunu ifade eden Başkan Kendirli, terör başta olmak üzere birçok alanda ülkenin yolunu karanlığa çıkarmak istediklerini vurguladı.

Hiç bir terör olayının AK Parti'yi yolundan döndüremeyeceğini dile getiren Kendirli, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak buna bugüne kadar müsaade etmediğimiz gibi bundan sonrada asla geçit vermeyeceğiz. Bilinmelidir ki bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler. Bu ülkenin her karış toprağı bizim için kutsi bir öneme sahiptir. Ne dil uzattırırız ne de kendini bilmez hadsizlere pabuç bırakırız. Türkiye üzerinde çirkin hesap peşinde olanlar milletimizin engin iradesinde boğulmaya mahkumdur. Zaman birlik olma ve güçlü Türkiye yürüyüşünü daha ileri noktalara daha güçlü bir şekilde taşıma zamanı."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.