Kırşehir

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

20:11 29 Ağustos 2016
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bahçeci, mesajında, 30 Ağustos zaferiyle Türk milletinin hiçbir şeklide bağımsızlığından ödün vermeyeceğini bütün dünyaya duyurduğunu aktardı.

Türk milletinin ve ordusunun 30 Ağustos zaferiyle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde verdiğini belirten Bahçeci, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Başkomutan Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan bu zafer, Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır. Bu zafer tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde işgalci güçlere unutulmayan bir ders vererek Türk milletinin hiçbir şeklide bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını bütün dünyaya duyurmuştur. Kutlu zaferin bu mutlu yıl dönümünde, aydınlık, çağdaş ve onurlu bir ülkenin sahiplenicileri olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümünde bir kez daha yüce milletimizi ve kahraman ordumuzu kutluyor, başta büyük zaferin büyük kumandanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.