Kırşehir

AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya:

16:56 21 Şubat 2017
AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya:

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, esnaf için her gün yeni kolaylıklar sağlandığını söyledi.

Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'nda konuşan Çetinkaya, kongrenin tüm esnaf ve sanatkarlara hayırlı olmasını diledi.

Bu tip toplantıların birlik ve beraberlik için önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, "Devletimiz tüm imkanları ile esnafının yanında. Esnaf için her gün yeni bir kolaylık sağlanıyor. Kaman'a yapılacak yatırımlarla esnafa doğrudan katkı sağlanacak." dedi.

Türkiye gündemi ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Çetinkaya, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine en büyük cevabı milletin verdiğini hatırlatarak, devletin düzeni ve anayasal düzenden taviz verilmeyeceğini kaydetti.

Çetinkaya, şöyle devam etti:

"Milletin seçtiği meclisin yok sayılmasına müsaade etmeyeceğiz. Seçimle gelenin seçimle gitmesinden yanayız. Bu hain odakları darbeyle başaramadılar, sonrasında ekonomik darbe yapmaya çalıştılar ama o da tutmadı. Sonuç ne olursa olsun 16 Nisan'da yine hep birlikte beraber olalım. Kimse kimseyi kırmadan Kaman’da, Kırşehir’de birlik ve beraberliği sağlayalım."

Toplantının divan başkanlığını yapan Kırşehir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk de birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Tüm dünyanın Türkiye'yi bölmeye çalıştığını belirten Çetinkaya, "Sizlerden rica ediyorum, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görün. 'Ben değil biz diyerek' çıkalım yola. Esnaf kardeşlerimiz zor durumda, birçoğu aldığı krediler ile ayakta duruyor. Gerek Halk Bankası gerekse Kooperatif Başkanımız Sayın Kaplan Kaman hiçbir esnafımızı geri çevirmeyerek imkanlar doğrultusunda kredi verip esnafımızı rahatlatmaya çalışıyor." diye konuştu.

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ile esnaf ve sanatkarların katıldığı toplantıda, gündem maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.