Kırşehir

Kaman Belediye Başkanı Talu:

13:42 22 Şubat 2017
Kaman Belediye Başkanı Talu:

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Kaman Ceviz Festivali'nin Ahilik Haftası kutlamalarına dahil edilmesi gerektiğini bildirdi.

Başkan Talu, Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, toplantının Kaman esnafına hayırlı olmasını diledi.

Aynı zamanda bir esnaf olduğunu belirten Talu, esnaf ve sanatkarların durumunu en çok kendisinin iyi bildiğini vurgulayarak, Ahilik Haftası kutlamalarının esnaf adına daya iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Kaman cevizinin tanıtımı amacıyla her yıl festival düzenlendiğini anımsatan Talu, şöyle konuştu:

"Kaman Ceviz Festivali'ni Ahilik kutlamalarına dahil edelim. Aynı anda yapılsın. Bilindiği gibi Ceviz Festivali ve Ramazan etkinliklerinin çarşı meydanında olmasına önem gösteriyoruz. Bu sayede birkaç gün de olsa esnafımıza önemli katkısı oluyor. Kaman Belediye Başkanı olarak her zaman esnafımızın yanında olduğumu belirtmek isterim. Gönül ister ki hiçbir esnafımız kredi almadan kalkınsın. Ama esnaf odamıza gelen kimse boş çıkmadı, kredisini aldı. Buradan oda başkanımıza teşekkür ediyorum.."

Toplantıya, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ile çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.