Kırşehir

Yaşlılar Haftası

17:35 22 Mart 2017
Yaşlılar Haftası

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Yaşlılar Haftası nedeniyle Kırşehir Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci, AK Parti Genel Merkezinin Türkiye genelinde eş zamanlı düzenlediği "Yaşlılarımıza Hürmet Kararımız Evet" programı kapsamında, Ağalar Konağı'nda yaşlıları ağırladı.

Bahçeci, burada yaptığı konuşmada, büyüklerin hayır duasını alarak mutlu etmenin hem devletin hem de seçilmişlerin önemli görevi olduğunu belirtti.

Konuşmasında 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına da değinen Bahçeci, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız gerçekten Türkiye için bir şanstır. Millet olarak onun kıymetini bilmemiz lazım. Cumhurbaşkanımıza şu an herkes saldırıyor. Almanya, Hollanda saldırıyor. Büyümemizi gelişmemizi istemiyorlar. Türkiye eskiden olduğu gibi kaynaklarını bunlara aktarsın istiyorlar. Başbakanlar oturduğu yerden titresin istiyorlar. Cumhurbaşkanları oturduğu yerde korksun istiyorlar. Millet artık uyandı. Türk milleti artık her şeyin farkında. Öncelikle sizlerin hayır duasını istiyoruz. Türkiye önemli bir süreçten geçiyor, desteklerinizi bekliyoruz."

Toplantıya katılan Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ise son yılların en önemli süreçlerinden birisinin yaşandığına işaret ederek, "Türkiye daha güçlü yönetilmesi için, ülkeyi binlerce yıl geriye götürmek isteyen, bizleri yıllarca koalisyonlara mahkum edecek sistemlerin artık geride kalması gerekiyor. Yapılacak referandum ile bu sistem değişecek. Milletimiz farkında neyin ne olduğunun. Kimin Türkiye’nin hayrına çalıştığını kimin Türkiye’nin kötülüğünü istediğinin farkındayız." dedi.

Programın ardından protokol üyeleri huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.