Kırşehir

Kaman OSB yeniden canlandırılacak

15:14 20 Temmuz 2017
Kaman OSB yeniden canlandırılacak

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kaman Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yeniden canlandırılarak bölgeye istihdam sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Vali Şentürk ve AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, kent merkezinde bir otelde iş adamları ile bir araya gelerek Kaman OSB'nin canlandırılması için fikir alış verişi yaptı.

Şentürk, burada yaptığı konuşmada, Kaman OSB'nin sanayileşmeye ve ekonomiye katkılarının olması gerektiğini ifade etti.

Kaman'da sadece kentin değil bölgenin de ihtiyaçlarını karşılayacak işletmeler kurulması gerektiğine vurgu yapan Şentürk, şunları kaydetti:

"Kaman OSB'de Kamanlı yatırımcı iş adamlarımıza çok fazlasıyla iş düşüyor. Bizler, kentin tüm dinamikleri ile birlikte organize sanayi bölgelerimize destek vereceğiz. Kaman OSB’de fabrikaların ve işletmelerin faaliyete geçmesiyle beraber bölgenin istihdam sorunu da büyük ölçüde çözülecektir. Birlikten kuvvet doğar, birlikte hareket ederek ve güçler birleştirilerek bölgede sanayileşmeyi sağlayacağız, sermaye sorununu ortadan kaldıracağız. OSB’nin altyapı sorununu ise il özel idaremizce çözeceğiz."

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ise, devletin üretim yapan yatırımcıya destek verdiğini, sanayileşme ile istihdam sağlamayı amaçladıklarını söyledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.