Kırşehir

Hekimerden Arakanlı Müslümanlar için örnek bağış

13:07 13 Kasım 2017
Hekimerden Arakanlı Müslümanlar için örnek bağış

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde görev yapan aile hekimleri, Arakanlı Müslümanlar için açılan yardım kampanyasına bağışta bulundu.

Kırşehir Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Boztepe Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı merkezinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. İhsan Zengintepe, Dr. Murat Yavuz ve paramedik Ramazan Oğuz, Kırşehir Valiliği'nin başlattığı "Arakanlı Müslümanlara Yardım Kampanyası"na bağışta bulundu.

Hekimler, İl Sağlık Müdürü uzman Dr. Suat Türkoğlu'nun ilçe sağlık kurumlarına yaptığı ziyarette bağış belgesini takdim etti. Türkoğlu, bu davranışın kendisini duygulandırdığını belirterek, herkese örnek olmasını diledi.

Türkoğlu, "Hekimlerimizin bu anlamlı ve örnek davranışını tebrik ediyorum, ümit ediyorum ki bu hareketi tüm ülkemizdeki hayırlı olsun ziyaretlerinde örnek olacaktır. Hekimlerimiz bağışlarıyla Arakan'daki Müslüman kardeşlerimizin yarasına bir nebze de olsa merhem olmaya çalışmışlardır. Arakan'daki kardeşlerimizin bu zor durumlarında yaralarını dindirmek, hüzünlerine ortak olmak bizlerin en kutsal görevidir." ifadelerini kullandı


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.