Kırşehir

Başkan Bahçeci'den ev ziyaretleri

17:54 14 Kasım 2017
Başkan Bahçeci'den ev ziyaretleri

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, evlerinde ziyaret ettikleri vatandaşlara projeler ve yatırımlar hakkında bilgi verdiğini belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, her fırsatta vatandaşları çat kapı evlerinde ziyaret ederek Kırşehirli ile bir araya gelmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Yenice Mahallesi Atatürk Bulvarında bulunan bazı evleri ziyaretinde mahallede devam eden yol çalışmalarını anlattığını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızdan mahalledeki çalışmalardan dolayı özürlerimizi iletiyoruz. Bizler vatandaşlarımızın en iyi şekilde, en kaliteli hizmetleri alabilmeleri için 2009’dan bu yana 8,5 yıldır dur durak bilmeden ilk günkü aşkla çalışıyoruz. Çat kapı ev ev dolaşarak geleceğe yönelik program ve projelerimiz hakkında onları bilgilendirerek, taleplerini dinliyoruz. Ziyaretlerimizle hemşehrilerimizle bir araya geldiğimizde onların eleştiri ve önerilerini alarak, hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızdan yaptığımız alt yapı çalışmalarında göstermiş oldukları sabırdan dolayı da teşekkür ediyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.