Kırşehir

Başkan Bahçeci'den okul ziyaretleri

15:25 23 Kasım 2017
Başkan Bahçeci'den okul ziyaretleri

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, okul ziyaretlerine devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile okullardan gelen talep ve isteklerin tespit etmek için 30 Ağustos Zafer İlkokulu, Cacabey Ortaokulu ve bir kreşi ziyaret etti.

Okulların müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya gelen Bahçeci, kent genelinde belediye olarak yaptıkları çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi verdi.

Belediye olarak tüm araç gereçlerin okulların hizmetinde olduğunu, okullar için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirten Bahçeci, şunları kaydetti:

"Eğitime önem veriyoruz, eğitim kurumlarını ziyaret ediyoruz. Öncelikle eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için elimizdeki imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Kırşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Kırşehir bundan önce olduğu gibi bundan sonra da projeleriyle marka il olmaya devam edecek. Çocuklarımız bizlerin geleceği. Onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz ise can damarlarımız adeta. Bu nedenle sık sık okullarımıza ziyaretlerde bulunup, öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerini, beklentilerini dinlemeye devam edeceğiz."

Öğretmenlerin taleplerini alan Bahçeci, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.