Kırşehir

MİDDER’den TÜGVA Kırşehir Şubesi'ne ziyaret

13:26 14 Ocak 2018
MİDDER’den TÜGVA Kırşehir Şubesi'ne ziyaret

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanı Özgür Elver, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, ziyarette bir konuşma yapan Kırşehir Temsilcisi Sergen Özdemir, MİDDER yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 15 Temmuz ruhunun bu dernekle yaşayacağını düşündüğünü ifade etti.

Milletin 15 Temmuz'daki kahramanlığının hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini vurgulayan Özdemir, "15 Temmuz destanının, gelecek nesillere aktarılması bu dernek vasıtasıyla daha verimli olacaktır. Derneğinizin bütün faaliyetlerinde yanınızda olacağım." dedi.

Özgür Elver de amaçlarının derneği Türkiye genelinde büyüterek, 15 Temmuz ruhunu gelecek nesillere unutturmamak olduğunu aktardı.

Dernek vasıtasıyla bu ruhu tüm Türkiye'de yaşatacaklarını belirten Elver, şunları kaydetti:

"Hedefimiz 15 Temmuz gecesini unutturmamak ve her daim derneğimizi daha da büyütüp tüm Türkiye’ye bu ruhu taşımak ve yaşatmaktır. 15 Temmuz gecesi meydanlara inen insanları ve o birlikteliği, dayanışmayı ve beraberliği o ruhu yaşatmaya ve diri tutmaya çalışacağız. Eğer ki bunu başarırsak, bir daha karşımızda hiçbir şekilde böyle bir terörist eylemi girişimine kimse bu topraklarda teşebbüs edemez. Toplumun tüm kesimiyle milli birlik ve beraberlik ruhunu devam ettireceğiz."

Ziyarete, Uluslararası Sosyal Medya Derneği Avrupa Başkanı Mehmet Ardıç da eşlik etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.