Kırşehir

Vali Şentürk okulda kariyer gününe katıldı

14:27 15 Şubat 2018
Vali Şentürk okulda kariyer gününe katıldı

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesinde kariyer gününe katılarak deneyimlerini anlattı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şentürk, okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul idarecilerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Şentürk, daha sonra kariyer günü etkinliğine katıldı.

Fen Lisesinin sınavlarda aldığı başarılı sonuçlarla kendilerini onurlandığını ifade eden Vali Şentürk, bu başarılarla Kırşehir'in eğitimde zirvede olduğunu kanıtladığını dile getirdi.

Kırşehir’de eğitim kalitesini önemsediklerini ve bu kaliteyi daha da artırmak adına çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Fen Lisesi ilimizin en başarılı okullarından biridir. Okulumuz sınavlarda başarılı sonuçlar alarak ilimizin puan ortalamasını artırmaktadır. Amacımız öğrencilerimizi donanımlı ve manevi değerlerimize saygılı bireyler olarak geleceğe hazırlamaktır. Fen Lisesi öğrencilerinin, bilim ve teknolojiyi en iyi ve en doğru bir şekilde kullanarak insanlığın hizmetine sunacaklarından şüphem yoktur. Öğrencilerimizin azimle çalışarak ülkemiz adına büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum."

Konuşmasının ardından öğrencilerle sohbet eden Vali Şentürk, tecrübelerini onlarla paylaşarak çeşitli nasihatlerde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.