Kırşehir

Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin kuruluş yıl dönümü

10:21 20 Şubat 2018
Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin kuruluş yıl dönümü

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi üyeleri, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi Başkanı Nurten Büyüksaraçoğlu ve üyeleri, derneğin kuruluşunun 90. yıl dönümü dolayısıyla Vali Necati Şentürk'ü makamında ziyaret etti.

Büyüksaraçoğlu, derneğin faaliyetleri, yaptıkları çalışmalar ve yakın zamanda planlanan projeler hakkında Şentürk'e bilgi verdi.

Vali Şentük ise kentteki sivil toplum yapısına katkı sunan derneğin, 90. yılını kutlayarak, dernek üyelerinin her zaman örnek davranışlarda bulunduğunu belirtti.

Şentürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu yıl 90. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi, itinalı çalışmalarıyla güzel işler yapmaktadır. Kırşehir'in hem kültürel, hem de yöresel tatlarının tanıtılmasında önemli görevler üstlenmektedirler. Dernek üyelerimiz, her zaman örnek davranışlar içinde olmuştur. Valiliğimiz sivil toplum kuruluşları ile daima uyum içerisinde olmaya gayret ediyor. Yardım Sevenler Derneğine gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Derneğin faaliyetlerinde başarılar diliyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.