Kırşehir

Öğrencilerin kitap talebine destek

17:56 23 Şubat 2018
Öğrencilerin kitap talebine destek

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite öğrencilerin kitap bağışı isteğine destek verdi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu öğrencilerini geçen ay ziyaret eden Karakaya, öğrencilerin okul kütüphanesine kitap yardımı talebine destek olacağını dile getirdi.

Öğrenciler ile rektörlükte bir kez daha buluşan Karakaya, kütüphaneye kitap desteğinde bulundu. Karakaya, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin taleplerini her fırsatta yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Karakaya, "Öğrencilerimiz okul kütüphanesini zenginleştirmek adına bizden kitap istedi. Geri çevirmedik. Onlara tarih, matematik, kültür sanat, yakın tarih, güncel konular alanlarında yazılmış kitaplar vererek destek olduk. Kütüphaneler gençlerimizin bilgi yuvasıdır. Onların bu yuvalardan yeterince verim almaları için kendilerine de büyük sorumluluklar düşmektedir. Gençler ülkemizin geleceğidir. Öğrencilerimizin en kısa zamanda okudukları bölümlerden mezun olarak, eğitim gördükleri alanlarda uzman kişiler olmalarının istiyoruz. Bu şekilde ülkemize daha fazla fayda sağlayacaklardır." ifadelerini kullandı.

Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı ise yüksekokul kütüphanesine yaptıkları desteklerden dolayı Karakaya’ya teşekkür ederek gençlerin bu kitaplardan faydalanacağını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.