Kırşehir

Kurban Bayramı'na doğru

10:44 20 Ağustos 2018
Kurban Bayramı'na doğru

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ekicioğlu, mesajında, bayramların, birliğin ve beraberliğin simgesi olan dayanışma ve yardımlaşma günleri olduğunu belirtti.

Bir Kurban Bayramı'na daha yaklaşmanın sevinci içinde olduklarını vurgulayan Ekicioğlu, "Barış ve refahın egemen olduğu bir dünyada huzurla yaşama dileğiyle şahsım, yönetim kurulu ve meclis üyelerim adına tüm üyelerimizin ve değerli Kırşehir halkının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Göçen de dini bayramların toplumun manevi olduğu kadar sosyal, kültürel ve milli yapısına katkı sağlayan önemli günler olduğunu vurguladı.

Böyle günlerin insanı bencil duygulardan uzaklaştırarak dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına yöneltmesi açısından büyük bir önem taşığına işaret eden Göçen, şunları kaydetti:

"Bayramlar bir toplumun milli yapısını, maddi ve manevi varlığını devam ettirmek konusunda birer moral kaynağıdır. Kurban kesmek bir ibadet olmanın yanı sıra başkalarını düşünmeye, dostlukları tazelemeye, barış ve kaynaşmaya da vesile olmaktadır. Daha nice bayramları, sıhhat, afiyet, neşe, huzur içinde, birlik, beraberlik coşkusuyla idrak etmenizi temenni ediyorum. Başta siz Kırşehirli hemşehrilerim olmak üzere, tüm Türk ve İslam dünyasının Kurban Bayramını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.