Adil Düzen kitabı çıktı

Yarım asır boyunca Türkiye ve dünya tarihine damgasını vuran Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın sistematiğe döktüğü “Adil Düzen” kitaplaştırıldı.

Adil Düzen kitabı çıktı
Adil Düzen kitabı çıktı
GİRİŞ 16.04.2014 13:01 GÜNCELLEME 16.04.2014 13:01

Gazeteci Yazar M. Mustafa Uzun'un kaleme aldığı eserde "Adil Düzen" bütün detayları ile masaya yatırılıyor.

ADİL DÜZEN'İN MATEMATİK TEMELLERİ

Milli istihbaratın nasıl kullanılması gerektiğinden bu düzenin matematik temellerine kadar birçok konunun ele alındığı kitapta oldukça ilgi çekici bölümler de bulunuyor.

Bütün bir hayatı boyunca insanlığa Adil Düzen'i anlatan Erbakan'ın aslında şeksiz şüphesiz bir şekilde İslam düzenini ve Saadet nizamını anlattığını söyleyen Uzun; "Merhum Erbakan'ın bizzat kendi kaleme aldığı eserlerindeki ‘Adil Düzen' merkezli görüşlerine yer vermeye çalıştık. Elbette ufak bir kitap ile ele alınıp bitirilecek bir konu değil bu. İnşallah sadece Adil Düzen merkezli mesajlarını başka kitaplar da çıkartmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

İSLAM ORTAK PAZARI KURULMAK ZORUNDADIR

Adil Düzen isimli kitapta; "Bugünkü düzen nasıl eziyor, Adil Düzenin asıl gayesi nedir, Adil Düzen'de Milli İstihbarat, Adil Düzen'de faiz yoktur, Para = Mal İlkesi, Selem senedi karşılığı kredi, Gaye Saadet nizamının kurulmasıdır, Vergi sadece devlet hizmeti karşılığı olabilir, Adil Düzen ekonomik kalkınmayı hızlandırır, Ahlaki düzenin temel esasları nelerdir, Adil Düzen'de İslâm Ortak Pazarı kurulacaktır, Özel Sektör, Adil Düzen'de Silahlı Kuvvetler ve Savunma Sanayi, Hakkı üstün tutan ekonomik düzen ve Adil Ekonomik Düzen'in matematik temeli gibi birçok başlık bulunuyor. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu