Mehmet Ercan, 'Dudak Payım'ı anlatıyor

Radyo 7 dj'lerinden Mehmet Ercan'ın, sosyal edebiyatın en iyi eserlerinden biri olarak gösterilen Dudak Payım isimli yeni kitabı, 20 gün içinde 2. Baskısını gerçekleştirdi. Yazar, söyleşi ve imza etkinliklerinde üniversite öğrencileri ve okurlarıyla buluşuyor.

Mehmet Ercan, 'Dudak Payım'ı anlatıyor
Mehmet Ercan, 'Dudak Payım'ı anlatıyor
GİRİŞ 18.04.2014 19:45 GÜNCELLEME 18.04.2014 20:31

Hakkında 'kelimeleri dansa kaldıran adam' diye haberler yapılan, sözleri sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılan Mehmet Ercan'ın Dudak Payım isimli "deneme" kitabı, okuyucu tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Kitabının piyasaya çıkmasıyla birlikte söyleşi ve imzalara katılan Mehmet Ercan, 20 Nisan Pazar günü 16:00'da, Eskişehir Anadolu Üniversitesi CMYK Medya günleri 6 kapsamında Anadolu Üniversitesi öğrencileriyle buluşacak.  Aynı etkinlik kapsamında söyleşiye katılacak olan diğer isimler ise, Yazar-Çevirmen Nafer Ermiş (@naferermis) ve sosyal medyanın bir diğer popüler ismi Kadir Doğrubakar (@odunherif)

Üçlünün bir sonraki durağı ise 21 Nisan'da Ankara Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsü olacak. Gelişim v1.0 etkinliğinde sosyal medya üzerine söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşi sonrası kitabını imzalayacak olan Mehmet Ercan ise aynı günün akşamı saat 18:30'da yine Ankara'lı okurlarıyla buluşacak.  Yeni mahalle İstanbul yolu Acity AVM Cafe Bostan'da dinleyici ve okurlarıyla buluşup Dudak Payım'ın imzasını gerçekleştirecek olan yazarın bir sonraki durağı ise 27 Nisan Pazar günü 14:00'te, Tüyap İzmir Kitap fuarı olacak...

Kitabı daha detaylı incelemek için tıklayınız

https://twitter.com/mehmetercanme

www.dudakpayim.com

https://tr-tr.facebook.com/mehmetercanme

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek