Erdoğan, Köşk kararını 1999'da vermiş

AK Parti'nin Köşk adayı Başbakan Erdoğan’ın bu kararını Pınarhisar Cezaevi’nde hapis yattığı günlerde verdiği ortaya çıktı.

Erdoğan, Köşk kararını 1999'da vermiş
Erdoğan, Köşk kararını 1999'da vermiş
GİRİŞ 03.07.2014 06:33 GÜNCELLEME 03.07.2014 06:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazeteci-Yazar Bilal Çetin’in 2003 yılında yayınlanan “Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı: Tayyip Erdoğan” isimli kitabında Erdoğan’ın nihai hedef olarak Çankaya Köşkü’ne çıkarak cumhurbaşkanı olmayı belirlediği anlatılıyor.

Gazeteci-Yazar Bilal Çetin’in 2003 yılında yayınlanan “Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı:Tayyip Erdoğan” kitabının 28.sayfasında Erdoğan’ın 1999 yılında hapse girdiğinde kendisini ziyarete gelenlere siyasetteki nihai hedefinini açıkladığı görülüyor.

Çetin’in kitabında Erdoğan’ın ziyarete gelenlere “Önüme hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın bu engelleri teker teker aşacağım. Ferhat’ın Şirin’ kavuşması gibi ben de milletime birgün kavuşacağım. Allah’ın izni ve milletin sağduyu ile Türkiye’nin en büyük partisini kuracağım ve bir gün Başbakanlık koltuğuna oturacağım. Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim Çankaya Köşkü’ne çıkmaktır.” dediği aktarılıyor.

RECEP TESADÜFÜ

Bilal Çetin kitabında, Erdoğan için Recep isminin hayatında çok önem arz ettiği belirtiliyor. Hicri takvime göre Recep ayında doğan Erdoğan'ın siyasetten yasaklanmasına neden olan DGM kararının Recep ayında kesinleştiği ve 3 Kasım seçimleri öncesinde Erdoğan'ın milletvekili olup olmayacağına dair kararın yine Recep ayında verildiğine dikkat çekildi.

YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Benim Kudretimin Ulaştığı Yere Onların Hayalleri Bile Ulaşamaz. Fatih Sultan Mehmet Han!. Sırrıma Sakalımın Bir Tek Telinin Vakıf Olduğunu Bilsem, Sakalımı Kökünden Keserim. Fatih Sultan Mehmet Han!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar