Aslan Değirmenci’den Anadolu Direnişi

Gazeteci Yazar Aslan Değirmenci’nin 'Anadolu Direnişi' isimli altıncı eseri Çıra Yayınları tarafından yayınlandı.

Aslan Değirmenci’den Anadolu Direnişi
Aslan Değirmenci’den Anadolu Direnişi
GİRİŞ 11.11.2014 09:33 GÜNCELLEME 11.11.2014 09:33

Yazara ait 76 ayrı analize yer verilen kitap da ayrıca Çözüm Süreci, Oslo, Roboski,  Alevi meselesi, Paralel Yapı, 17 Aralık, Ortadoğu, Yargı, Gezi ve Kobani olaylarının irdelendiği söyleşiler bulunuyor. Bu eserde, yakın tarihimizde yaşanan olağanüstü olaylara çok farklı bir pencereden bakılıyor.

Selahaddin Eyyubî ruhunun yeniden canlandığının belirtildiği kitapta, bu ruhu alaşağı edip, Anadolu'ya diz çöktürmek isteyen tüm yapıların ittifak içerisinde saldırıya geçtiği de, Aslan Değirmenci’ye ait analizlerle anlatılıyor. İttifak içerisinde yer alan yapılara mercek tutuluyor.

ANADOLU’DAN DÜNYA’YA VERİLEN MESAJ

Kitabın önsözünü ise şu ifadeler yer alıyor: “Şimdi “Yeni Türkiye” diyoruz.  Baskılar, dayatmalar, yasaklar, kırgınlıklar ve zulümler eski Türkiye’de kalacak. Şimdi eski Türkiye kapısını kapatıyor, yeni, özgür, demokratik, müreffeh bir büyük yeni Türkiye yolculuğuna hep beraber çıkıyoruz.

Millet iradesinin yönetime yansımasını “siyasallaşma” şeklinde yaftalayarak devre dışı bırakmaya, belli odakların ve bürokratik oligarşinin iradesiyle şekillenen bir yönetim biçimi oluşturmaya çalışan anlayışın karşısında durarak, bu yolculuğu hep beraber tamamlayacağız.

Anadolu’dan dünyaya adalet mesajını ulaştırana kadar vazgeçmeyeceğiz. Adalet değerinin güçlenmesine, adalet kaybının telafisine hizmet etmek için direneceğiz.”

KİTABIN KÜNYESİ:

Kitabın Adı:  Anadolu Direnişi
Yazarın Adı: Aslan Değirmenci
Yayınevi: Çıra Yayınları
Basım tarihi: 2014
Dili: Türkçe

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor