Anneciğim Ben Büyüyorum

Yazar Hatice Kübra Tongar'ın Anneciğim Ben Büyüyorum kitabı çıktı.

Anneciğim Ben Büyüyorum
Anneciğim Ben Büyüyorum
GİRİŞ 18.11.2014 12:42 GÜNCELLEME 18.11.2014 12:42

Nesil Yayınlarından çıkan kitanın önsüzünde şunlar yer alıyor: Mini minnacık bir battaniyede beni eve getirdiğin günü hatırlıyor musun? Bana aldığın kıyafetler bile üzerime büyük gelmişti. Belki küçük bedenime bakıp nasıl büyüyeceğimi düşünmüş. Belki biraz korkmuştun. Oysa aradan aylar geçti ve ben ilk yaşımı doldurdum.

Şimdi seninle yepyeni bir eşiğin girişinde duruyoruz. Bebeklikten çocukluğa doğru hızla yürüyen küçük bir kâşifim artık...Tabii benimle birlikte; bana dair heyecanların, kaygıların ve soruların da büyüyor. Mutlu bir çocuk olmam için her şeyi doğru yapmak istiyorsun.

Merak etme, bu konuda en büyük yardımcın yine ben olacağım. Bakımımdan beslenmeme, oyunlarımdan gelişimime kadar bilmen gereken tüm bilgileri tek tek sana anlatacağım. İşte çocukluk yıllarımda ihtiyacın olan tüm bilgiler burada! Benim dünyama konuk olmaya hazır mısın? “Eskiler der ki: ‘Anne-baba olmak kolay, anne-babalık yapmak ise zordur.’ Anne-babalığın hünerlerinden biri de çocukların hangi yaş döneminde, neye ihtiyaç duyduklarını bilmektir.

İşte bu kitapta iki temel sorunuza cevap bulacaksınız: ‘Hangi ayda/yaşta çocuğumdan neler beklemeliyim?’ ve ‘Bu gelişim döneminde ona nasıl davranmalıyım?’ Bu iki soruya doğru cevabı veren anne-babalar çocuklarına en büyük iyilikleri sunmuş olacaklar.

KİTABIN KÜNYESİ:                                 

Kitabın Adı: Anneciğim Ben Büyüyorum
Yazarın Adı: Hatice Kübra Tongar
Yayın Yönetmeni : Ekrem Altıntepe
Editör           :    Rahime Sönmez
Sayfa Tasarımı : Emine Sayın
Kapak               :   Emine Sayın
Ebad                 :   17 x 23 cm.
Sayfa Sayısı     :   288
Özellikler          :   1. Hamur, Ciltli.
Baskı               :    Kasım - 2014
Tür                   :   Aile 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?