Mehmet Ali Bulut'tan ELFABE

Haber7 yazarlarından Edebiyatçı- Yazar Mehmet Ali Bulut'un ELFABE adlı kitabı Hayat Yayınlarından çıktı.

Mehmet Ali Bulut'tan ELFABE
Mehmet Ali Bulut'tan ELFABE
GİRİŞ 16.12.2014 11:21 GÜNCELLEME 19.12.2014 18:35

Can Boğazdan Çıkar kitabında yer alan ‘Kan gruplarına göre beslenme' formülü ile beslenme konusunda ezberleri bozan Mehmet Ali Bulut, yine çok ses getirecek bir esere imza attı.

Yazarın el ve yüz çizgilerinden insan barkodunu okuma sanatı olarak tanımladığı Elfabe’de, yazar el ve yüz çizgilerinin kişiler hakkında pek çok bilgiyi barındırdığını ve ihtiyacımız olan tek şeyin bu çizgileri okumayı öğrenmek olduğunu söylüyor.

Elfabe bize kendimizin ve başkalarının geleceği ile ilgili bilgileri, kişiye uygun olan meslekleri, sağlık durumu ve hastalıkları, ömür süresini, iş ve aşk hayatı gibi daha birçok bilgiyi el ve yüz çizgilerimizden okuyabileceğimiz kılavuz olma özelliğini taşıyor.

ELFABE nedir?

El ve parmak yapılarımız ile yüz hatlarımız davranışlarımızı belirleyen genetik kodlar içerir. Bu genetik kodlama; kişinin iç hâllerinden, yeteneklerinden, hastalıklarından, başarılı ya da başarısız olabileceği girişimlerinden haberler verdiği gibi düşünce süreçlerini de belirler.

Parmakların uzunluğu ya da kısalığı, avuç içindeki çizgiler, yükseltiler ve çukurlar hep bir şeylere işarettir. Mesela, bir meslekte çok başarılı olmuş insanların ellerinde belirgin ortak özellikler vardır.

İnsan yüzünün sol kısmı o insanın gerçek kişiliğini yansıtır. Buna karşın sağ tarafı ise saklamaya çalıştığı diğer yüzünü gösterir.

Mehmet Ali Bulut Kimdir?

1954’te Gaziantep, Islahiye ilçesi, Kerküt köyünde doğdu.  1978 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arap ve Fars Dilleri Edebiyatları Bölümü’nden mezun oldu.

Mehmet Ali Bulut; Ruhun Deşifresi, Fardipli Sinha, Derviş ve Sinha isimli eserleriyle insanın ruh ve maneviyat dünyasına hitap etmiş, Can Boğazdan Çıkar- Kan Gruplarına göre Beslenme ve Sofra Başı Sağlık Sohbetleri isimli kitaplarıyla da beslenmenin önemi, hikmeti ve sağlıklı yaşamla ilgili çığır açan bir yaklaşım ortaya koymuştur.

Kitap hakkında daha fazla bilgi ve sipariş şartlar için bu linkten yararlanabilirsiniz...

KİTABIN KÜNYESİ

Kitabın Adı:  Elfabe
Yazarın Adı: Mehmet Ali Bulut
Yayınevi: Hayat Yayınları
Konu: Kişisel Gelişim
Sayfa Sayısı: 384
Basım Tarihi: 2014

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!