Üsküdar'da kitap müzayedesi başladı

Ekin Sahaf'ın kurucusu Yaşar Yeşil, okuyucuların uygun fiyata kitap alabilmeleri için Üsküdar'da kitap müzayedesi başlattı.

Üsküdar'da kitap müzayedesi başladı
Üsküdar'da kitap müzayedesi başladı
GİRİŞ 18.12.2014 09:05 GÜNCELLEME 18.12.2014 09:19

Ekin Sahaf okuyucu ile kitaplar arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor. İnternetten ikinci el  ve sahafiye tarzı kitaplar satan Ekin Sahaf şimdi de İstanbul Üsküdar'da kitap müzayedesi başlattı. Her Cumartesi saat: 18:00-21:00 saatleri arasında yapılan müzayede tüm okuyuculara açık.

Her tür ve kategorideki kitap müzayede aracılığıyla görücüye çıkıyor. Öğretmenler, öğrenciler, araştırmacılar, yazarlar, gazeteciler, kitapçılar ve koleksiyonerler müzayedenin müdavimleri arasında yer alıyor. Müzayedede herkesin kesesine göre kitap çıkıyor. Bu müzayedede çift taraflı mutluluk yaşanıyor. Kitap satıcıları kitaplarını sattığı için memnun kalırken, kitap alıcıları da uygun fiyata kitap aldıkları için memnun kalıyorlar.

Ekin Sahaf'ın sahibi Yaşar Yeşil amaçlarının kitap alıcıları ile kitap satıcılarını bu müzayedede buluşturmak olduğunu belirtiyor. Kitap dünyasının nabzının adeta bu mekanlarda attığına dikkat çeken Yaşar Yeşil, kitap almasalar bile en azından kitap havasını solumak için tüm kitap dostlarını bu mekanlara davet ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!