Barış süreci kitabına yoğun ilgi

Yazar Hamit İzol Adana’da açılan Çukurova 8. Kitap Fuarı’nda sevenleriyle buluşarak kitaplarını imzaladı.

Barış süreci kitabına yoğun ilgi
Barış süreci kitabına yoğun ilgi
GİRİŞ 19.01.2015 17:20 GÜNCELLEME 19.01.2015 17:47

Mehmet Miras'ın haberi

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle Çukurova Fuarcılık A.Ş. (ÇUFAŞ), Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 8. Kitap Fuarı açıldı.

‘Aşiret ve  Öteki Yüzü’, ‘Ağanın Akmayan Gözyaşları’, ‘Kürt’ün Türk Aşkı’ ve son kitabı ‘Barış Sonrası Büyük Türkiye’ kitapları ile Gündem olan yazar  Hamit İzol, Çukurova Kitap Fuarı’nda okurlarına kitaplarını imzaladı.

Yazar İzol, yaptığı açıklamada, son kitabı ‘Barış Sonrası Büyük Türkiye’ye ilişkin “Çözüm sürecinde bu kitabın da önemli bir işlevi olacağını düşünüyorum. Bu nedenle önemli gördüğüm için bu imza gününü de önemsiyorum. Ülkemiz barışına katkı vereceği inancında olduğum bu kitabı yazdım.” dedi

Barış sürecine sanatçılar ve yazarlarda destek verdi

Türk Sınamasının kötü rol adamı Nuri Alço’da Barış sürecine katkı vermek için Yazar Hamit İzol’a kitap fuarında destek vermek için yanında yer aldı. Sanatçı Nuri Alço, Benim gibi birçok sanatçı arkadaşlarımda barış sürecine destek veriyor. Bizler Barış içinde yaşamak istiyoruz. Kanlar akmasın anaların ağlamalarını istemiyoruz onun için buradayım “ diye konuştu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!