Diyanet Vakfı'ndan 15 bin farklı fikir kitabı

Turgut Özakman’dan Canan Tan’a kadar farklı fikirlerden yüzlerce yazarın eserleri 24 kitabevinin raflarını süsleyecek.

Diyanet Vakfı'ndan 15 bin farklı fikir kitabı
Diyanet Vakfı'ndan 15 bin farklı fikir kitabı
GİRİŞ 22.01.2015 08:21 GÜNCELLEME 22.01.2015 08:22
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Topluma doğru kaynaktan okuma alışkanlığını uygun fiyattan kazandırmak için düğmeye basan Diyanet Vakfı Yayınevleri yeni bir yapılanmaya gitti. “Tek hedefimiz insanlar daha çok okusun diyen” Türkiye Diyanet Vakfı Yayın ve Matbaacılık İşletme Müdürü Önder Sancar, bu yolda yapılan yenilikleri Akşam Gazetesi'ne anlattı.

Sancar, “Sağcı-solcu, roman, fantastik ayrımı yapmadan, yüzlerce yayınevine ait binlerce kitabı Diyanet Vakfı Yayınevleri'nde bulabileceği bir hale geldik. En çok satan popüler yerli-yabancı, Sarah Jio’dan Elif Şafak’a, Khaled Hosseini’den Turgut Özakman’a ve Canan Tan’a kadar hemen hemen her yazarın kitabı burada mevcut. Şu anda 24 kitabevinde 15 bin çeşit kitap satışta” diye konuştu.

E-MAĞAZA HAZIR
Diyanet Vakfı Yayınevleri'nin daha bilinir hale gelmesi için 3 aşamalı bir proje hazırladıklarını kaydeden Önder Sancar, “Kitap-kafe projesine Ankara’da başladık. Bu arada hazırlıklarını sürdürdüğümüz KazançKart ve elektronik mağaza uygulamalarımız da ilgi çekecek” dedi.

YORUMLAR 22
  • delikanli 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kitaplar zaten yıllardır satılıyor.yeni bir uygulama değil. Bedava populism.paralelinde kitapları dollu raflarda önce parallel kurtulun.reklam yapıyorlar yeni bir şey degil
    Cevapla
  • ya bu gazete ne işe yarar 9 yıl önce Şikayet Et
    tabiki din sırtından para kazandığı için çanak tutar
    Cevapla
  • diyanet ne işe yarar 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kurum devletin sırtında bir yüktür, hac turizm acentasına dönüştürülsün, başka ir işe karışmasın, din Allah ile benim aramda, size kim yetki verdi, o ne öyle cübbeler kürsüler bayağı havasına girdiniz...
    Cevapla
  • Haknur 9 yıl önce Şikayet Et
    ilim ilim bilmektir ilim hakkı bilmektir çok okudum bildim deme eğer hakkı bilmez isen.Diyanet vakfı yayınlarını faaliyetlerinden ötürü tebrik ederim.Ama diyanet bakfı kitabevlerinde ihsaneliaçık meali gibi islam ve kuran hizmetine zarar verecek yayınların satılmasını hiç tasvib etmem yadırgarım kınarım.İslam medeniyetine ait binlerce eser varken aşk meşk romanlarına ne lüzum var.Maksat insanlarımızı Hakka davet etmek islamı kuranı anlatmak yaşatmak değilmi?Böyle olunca ne lüzumu var solcu yazarlara veya haktan görünüpte ehli sünnete aykırı yayınları vakıf kitapçılarında satmaya.Sizin diğer yayınevlerinizden farkınız olsun.
    Cevapla
  • GÖKHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    keşke bunun yerine dünyadaki bütün dini kitapları toplayıp çevirisini yapabilseydiniz.modern diyanet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!