Mehmet Ali Bulut, okurlarıyla buluşuyor

Mehmet Ali Bulut, 24 Ocak Cumartesi günü, Nezih Kitapevi’nin Kadıköy mağazasında okurlarıyla buluşuyor.

 Mehmet Ali Bulut, okurlarıyla buluşuyor
Mehmet Ali Bulut, okurlarıyla buluşuyor
GİRİŞ 23.01.2015 16:50 GÜNCELLEME 24.01.2015 21:10

Yazdığı her kitapla çok ses getiren ve en çok satanlar listesinin başına yerleşen Mehmet Ali Bulut, 24 Ocak Cumartesi günü(yarın), Nezih Kitapevi’nin Kadıköy mağazasında okurlarıyla buluşuyor. Saat 15:00’te gerçekleşecek imza gününde, Mehmet Ali Bulut, son çıkan kitabı Elfabe’yi okurları için imzalayacak. Buluşmada, okurlar Mehmet Ali Bulut’la sohbet etme imkanı da bulacak.

Nezih Kitapevi, Kadıköy’de bulunan mağazasında gerçekleştireceği Mehmet Ali Bulut’lu imza gününde İstanbullu kitap severleri ağırlayacak.

Can Boğazdan Çıkar kitabında yer alan kan gruplarına göre beslenme formülleri ile beslenme alışkanlıklarının değişmesine yol açan yazar Mehmet Ali Bulut’un kısa bir süre önce yeni bir kitabı daha okurlarıyla buluştu. Yazarın el ve yüz çizgilerinden insan barkodunu okuma sanatı olarak tanımladığı Elfabe, yayınlandığı tarihten itibaren çok konuşuldu. Satış listelerinin zirvesine yerleşen ‘Elfabe’ imza gününün de favori kitabı olacak.

Mehmet Ali Bulut; Ruhun Deşifresi, Fardipli Sinha, Derviş ve Sinha isimli eserleriyle insanın ruh ve maneviyat dünyasına hitap etmiş, Can Boğazdan Çıkar- Kan Gruplarına göre Beslenme ve Sofra Başı Sağlık Sohbetleri isimli kitaplarıyla da beslenmenin önemi, hikmeti ve sağlıklı yaşamla ilgili çığır açan bir yaklaşım ortaya koymuştur. Son dönemde, ‘Elfabe; El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı’ ile insanın elinde ve yüzünde bulunan çizgilerle karakter tahlili yapabileceğini anlatan Mehmet Ali Bulut, araştırmacı-yazar kimliği ile Türk edebiyat dünyasına farklı ve çarpıcı eserler kazandırmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı