Usta söz yazarı aşkı bu defa kitaba döktü

1500’e yakın şarkıda “söz yazarı” kimliği ile imzası bulunan Aşkın Tuna’nın ikinci kitabı “Bir Büyük Aşkın Olsun” raflardaki yerini aldı.

Usta söz yazarı aşkı bu defa kitaba döktü
Usta söz yazarı aşkı bu defa kitaba döktü
GİRİŞ 06.03.2015 10:42 GÜNCELLEME 11.03.2015 14:08

“Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda” isimli ilk kitabında şiirlerine ve şarkı sözlerine yer veren Tuna, bu defa aşk üzerine bir “kişisel gelişim” kitabı hazırladı.   

37 yıllık sanat yaşamı boyunca yalnızca aşk şarkıları yazan ve ekmeğini aşktan kazanan söz yazarı Aşkın Tuna, aşka dair tecrübelerini “Bir Büyük Aşkın Olsun” isimli kitabında anlattı. Türk Sanat Müziğinden, popüler müziğe; taverna müziğinden, özgün müziğe uzanan geniş bir yelpazede ürettiği eserlerin büyük bölümünün yaşanmışlıklardan izler taşıdığının altını çizen usta şair, bu kitabı yazma nedenini şu cümlelerle açıklıyor: “Aşk, öğretilebilen bir şey değildir, ancak yaşanarak öğrenilir. Bu kitabı hazırlamaktaki tek amacım yalnızca kendinizle yüzleşmenizi sağlamak! Aşk sınavında, aşk yarışında ve aşk savaşında kendinizle baş başa kalarak en doğru sonuca varabilmeniz için küçük bir ışık tutmak yolunuza…”    

Kitap hakkında daha fazla bilgi ve sipariş vermek için tıklayın...

Aşkın Tuna, “Âşık olduğumuzu nasıl anlarız?”, “Ego, aşk hayatını nasıl etkiler?”, “Aşk kaç kez yaşanır?”, “Mutlu aşk var mıdır?”, “Aşkın ömrü ne kadardır?” gibi aşka dair pek çok sorunun cevabına yer verdiği kitabında ayrıca “Aşkın ömrünü uzatan tüyolar”ı da paylaşıyor.

Ünlü söz yazarının sözlerini yazdığı “Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda”, “Kutupta Yaz Gibi”, “Fırtınalar”, “Rüyalarda Buluşuruz”, “Devlerin Aşkı” ve daha birçok şarkısına ilham veren gerçek hikâyeler, hiçbir yerde yayımlanmamış yepyeni aşk şiirleri ve birçoğu tanınmış isimlerden oluşan dostlarının aşk üzerine kaleme aldığı yazılar ise kitaba apayrı bir keyif katıyor.

Aşkın Tuna’nın düz yazıda da şarkı sözü ve şiirdeki gibi usta bir kalem olduğunu kanıtladığı “Bir Büyük Aşkın Olsun” samimi ve akıcı dili sayesinde bir solukta okunuyor. Kitap, dillerden düşmeyen 1500 aşk şarkısının yazılmasına vesile olan büyük aşklar yaşamış söz yazarının kaleminden ve yüreğinden dökülen tecrübelerin paylaşımı sayesinde ise genç âşıklar için bir “başucu kitabı” olacak değerde!   

KİTABIN KÜNYESİ

Konu : Edebiyat/ Aşk Roman ve Öyküleri
Stok Kodu : 9786051710358
Boyut : 13.0x19.0
Sayfa Sayısı : 192
Basım Tarihi : 2015-02
Kapak Türü : Ciltsiz
Kağıt Türü : 2. Hamur
Dili : Türkçe

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!