Her okula 'Başarı Kütüphanesi'

Nesil Yayın Grubu, sosyal sorumluluk kapsamında geliştirdiği “Başarı Kütüphanesi” projesi ile Türkiye’deki her okulu kitapla buluşturuyor.

GİRİŞ 09.03.2015 19:29 GÜNCELLEME 09.03.2015 19:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ortaokul ve lise öğrencilerinin başarılarını takdir etmeyi hedefleyen proje kapsamında okullarında derece alan ya da etkinliklerde başarı gösteren öğrencilere başarılarını ödüllendirme kapsamında, adı “Başarı Kütüphanesi” olan içi kitap dolu bir kitaplık hediye edilecek. Proje sayesinde öğrenciler, hem kendi kütüphanelerine sahip olacak hem de bu kitaplarla okuma zevklerini geliştirecek, okul dışında zamanlarını kaliteli okuma etkinlikleriyle değerlendirebileceklerdir.

Nesil Yayınları Müdürü İsmail Demirci, Proje’nin amacının okullarında dereceye giren ya da etkinliklerde başarı sağlayan öğrencileri ödüllendirme ve kendi kütüphanelerini oluşturmalarına katkı sağlama amacı taşıdığını belirterek “Geleceğin büyükleri olan çocukları ve gençleri kültürel anlamda desteklemek ve kitapla hemhal olmalarını sağlamak onların geleceğine yapılacak en büyük yatırımdır. Eğitim çağındaki çocukların ve gençlerin, okul dersleriyle birlikte edebiyat, kültür, sanat, tarih, ahlak vb. konularda kendilerini geliştirmeleri, hayata ve olaylara dair yeni ve orijinal bakış açıları kazanmaları geleceğe daha sağlıklı bakmamızı sağlayacaktır.” dedi.

Projenin içeriği hakkında bilgi veren Nesil Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Altıntepe “Başarı Sizden Ödüllendirmek Bizden” sloganıyla sunulan proje kapsamında, başarılı öğrencilere “içi kitapla dolu” bir kitaplık hediye edileceğini söyledi. Altıntepe, “Yarıyıl sonunda ve yılsonunda okullarında dereceye giren veya etkinliklerde başarı sağlayan öğrencilere hediye edilecek kitaplıkta, okuma zevklerine ve seviyelerine göre hazırlanmış roman ve hikâye kitapları yer alacaktır. Özel ve şekilli bir tasarıma sahip olan kitaplık, suntalam malzemeden duvara monte edilebilecek bir şekilde yapılmıştır.” diye konuştu.

Nesil Yayınları Proje Sorumlusu Mesut Sarı, sosyal sorumluluk kapsamında geliştirdikleri projede, hedeflerinin resmi ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak Türkiye’deki tüm okulları kitapla buluşturmak olduğunu kaydetti.

YORUMLAR 4
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    başınada beden eğitimci yönetici bırakırlar iyi okurlar çok okur çok bilirler meclise lüzum yok yasa koyucu bile olurlar :)
    Cevapla
  • MUSTAFA 9 yıl önce Şikayet Et
    verdiğiniz cevap çok saçma, hayal ürünü. kendinizi bu kadar kaptırmayın.
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    yok sevgili arkadaşım çokça görüşümden..öğrencim var burda 2 yere götürdüm karşıma çıktılar Allah(cc) aşkına din kültürü öğretmenim öğrencilere yezidi savunuyor rehber öğretmen öğrenciyi dövüyor sövüyor idareci arkadaş ben diyorum olacak yani kanun kendisi nereye gideceksin diyebiliyor derebeyi mantığında ben konuşmayım kim konuşsun.
    Cevapla
  • Hamza 9 yıl önce Şikayet Et
    @anti satan, Anladığım kadarı ile sizin başınıza "beden eğitimci yönetici" bırakmışlar, olanlar ortada.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü