Kocaeli'de Haber 7 rüzgarı esti

Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olan 'Kocaeli Kitap Fuarı' yeni rekorların ardından başarılı bir organizasyonla sona erdi.

Kocaeli'de Haber 7 rüzgarı esti
Kocaeli'de Haber 7 rüzgarı esti
GİRİŞ 25.05.2015 11:21 GÜNCELLEME 25.05.2015 11:57

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Kocaeli Kitap Fuarı" sona erdi.

Uluslararası Fuar Merkezi'nde, 350 yayınevi, 450 etkinlik, 42 sahaf ve 67 sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilen fuara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yazar Nuri Pakdil'in onur konuğu olduğu fuarda, Ayşe Kulin, Rasim Özdenören, Ahmet Taşgetiren, Hanefi Avcı, Canan Karatay, Bejan Matur, Engin Noyan, Sunay Akın, Yusuf Kaplan, Yavuz Bahadıroğlu, Mehmet Ali Bulut, Balçiçek İlter, Bülent Akyürek, Doğan Cüceloğlu ve Kadir Mısıroğlu, ziyaretçilerle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kayıtlarına göre, 16 Mayıs'ta açılan fuarı 9 günde 664 bin 466 kişi ziyaret etti.

Haber 7 sürpriz kitap hediyeleri ile Kocaeli Kitap Fuarı'ndaydı!

Kocaeli Kitap Fuarı'nın basın sponsoru Radyo 7 ile ortaklaşa yaptığı etkinlikte Haber 7, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla standa gelen kitapseverleri sürpriz hediyeleri ile ödüllendireceğini açıkladı. Bunun üzerine standda yoğun bir ilgiyle karşılaşan Haber 7 bir fuarda daha farkını ortaya koyarak önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye'nin en önemli kültür festivallerinden olan Kocaeli Kitap Fuarı'nda Hayat Yayınları'ndan çıkan Çocuk kitapları, kişisel gelişim ve aşk kitapları dalında birbirinden değerli kitaplar ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi. Standa gelen ziyaretçiler, Haber 7'nin böyle bir işe imza atmasının oldukça önemli olduğunu söyleyerek, kitaplara her zaman hak ettiği değerin verilmesi gerektiğinin altına çizdiler.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek