'Zamanın Muhafızı' raflardaki yerini aldı

Süleyman Barış Kartal’ın “Zamanın Muhafızı” adlı eseri Tuti Kitap’tan çıktı.

'Zamanın Muhafızı' raflardaki yerini aldı
'Zamanın Muhafızı' raflardaki yerini aldı
GİRİŞ 15.08.2015 09:01 GÜNCELLEME 15.08.2015 09:01

Tuti Kitap okurlarını Süleyman Barış Kartal’ın kaleme aldığı sürükleyici bir eserle buluşturuyor. Gerçeklik kavramınızı sorgulamanıza neden olacak bu roman, etkileyici hikâyesi, muhteşem kurgusu ve akıcı diliyle okuyucuyu içine çekiyor. 

Süleyman Barış Kartal, “Zamanın Muhafızı” ile  okurlarına Ankara’dan Peru’nun yağmur ormanlarına, İstanbul’dan İngiltere’ye uzanan bilinmezlerle dolu bir yolculuk sunuyor.

Korkunç bir uçak kazası ile başlayan roman, kazadan mucize eseri kurtulan bir doktoru ve evrenin sırlarını çözmeye çalışan bir kuantum fizikçisini birbirine bağlıyor. Yaşanan gelişmelerin evreni tehlikeye sokmasıyla beklenmedik bir anda ortaya Zamanın Muhafızı ile okuyucu bildiği bütün gerçekliği sorgulayarak, sürükleyici bir maceranın içine dahil oluyor.  

Süleyman Barış Kartal Kimdir?

1981 Adana Kozan doğumlu yazar Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra üroloji ihtisası yaparak meslek hayatına atıldı. Aşk ile yerine getirdiği hekimlik mesleğinin yanında evrenin işleyiş mekanizmaları hakkında, kutsal metinler ışığında araştırmalar yaptı ve varoluşumuza dair derin bir kavrayışa ulaştı. Teorik fizikçi olmamasını bir kayıp değil, kazanç olarak gören yazar kendisini “kuantum fiziği ve kozmoloji”nin “Âşık Veysel”i olarak adlandırmaktadır. Bu manada kendisine has fikirleri bilimsel bir metinle ifade etmektense, herkesin kolaylıkla anlayabileceği sadelikte bir seri edebî eserle insanlığa duyurma yolunu tercih etmiştir. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!