Gönül Harmanı Şiir Akşamları sevenleriyle buluştu

Birikim Okulları’nın düzenlediği Gönül Harmanı Şiir Akşamları 15. kez sevenleriyle buluştu.

Gönül Harmanı Şiir Akşamları sevenleriyle buluştu
Gönül Harmanı Şiir Akşamları sevenleriyle buluştu
GİRİŞ 28.01.2016 12:30 GÜNCELLEME 28.01.2016 12:30

Şiir kitaplarının pek de ilgi görmediği, şiir programlarının pek sık düzenlenmediği günümüzde, Birikim Okulları’nın düzenlediği Gönül Harmanı Şiir Akşamları 15. kez sevenleriyle buluştu.

Bir program geleneği oluşturma açısından ve özellikle okullarda kültür sanat eğitiminin uygulamalı olarak gösterilmesi bakımından böylesine uzun süreli bir şiir etkinliği kuşkusuz önem arz ediyor.

Başakşehir M.Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenen 15.Gönül Harmanı Şiir Akşamı’na,  Başakşehir, Bakırköy, Bahçelievler ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Eğitim Bir Sendikası başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler, Birikim Okulları mezunları, şiir dostları ve Birikim Eğitim Kurumları yöneticilerinden oluşan seçkin bir topluluk katıldı.

Öğrencilerin, Türk şiirinin önde gelen şairlerinin şiirlerini yorumladığı ve dünya şiirinden örneklerin sergilendiği 15.Gönül Harmanı Şiir Akşamı’nda, günümüz Türk şiirinin önde gelen şairleri; Recep Garip, Nurettin Durman, Şeref Akbaba, Cumali Ünaldı.

Hasannebioğlu, Ali Ural, Mehmet Aycı ve Metin Önal Mengüşoğlu da katılım göstererek Birikim Okulları’nın bu anlamlı gecesinde, öğrencilerin bu uzun soluklu çabalarına destek verdiler.

Birikim Okulları Müzik Kulübü öğrencilerinden oluşan Birikim Orkestrası da şarkı, türkü ve ezgileriyle programa farklı bir renk kattılar.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!