İnsan olmaya dair bir kitap: 'Geldim Ama Yoktun'

Uğur Canbolat'ın yeni kitabı 'Geldim Ama Yoktun' sıradışı içten anlatımı ile okuyucunun benliğinde derin izler bırakacağı aşikar.

İnsan olmaya dair bir kitap: 'Geldim Ama Yoktun'
İnsan olmaya dair bir kitap: 'Geldim Ama Yoktun'
GİRİŞ 11.07.2016 18:21 GÜNCELLEME 11.07.2016 18:23

Kötülüğe atılan düğümler, iyiliğe teşvik, dostluk, hayat, nefs ve aşk üzerinden aslında kendini arayan bir yazarla aynı dertten muzdarip okurların yolunu kesiştirecek bir çalışma… Bir kez okunup on kez düşündüren cümlelerle ruhlarını dinlendirmek isteyen okurlar için tam bir yaz kitabı!

Portakal Kitap’tan yayınlanan, pek çok kişi için bir rehber ve örnek teşkil eden Uğur Canbolat’ın okurları tarafından uzun zamandır beklenen kitabı Geldim Ama Yoktun, Temmuz ayında raflarda yerini alıyor… Yazar, her şeyin “has”ına dönmeye davet ediyor okurlarını. Unuttuğumuz değerlerin, dostluğun, sevginin, aşkın, insaniyetin ve bizi biz yapan kıymetlerin en hasına…

GELDİM AMA YOKTUN’A DAİR…

“Gözleri bu kitabın kelimeleriyle buluşan, buluşup da zihninin kıvrımlarında damıtarak gönlün enginliklerine bir sabah selamı gibi gönderen kıymetli okuyucu merhaba!” diye başlıyor satırlarına Uğur Canbolat. Ve döküyor içindekileri okuruna.

Derdi olan bir yazar, derman arayan yazılarıyla kimi zaman takıldığımız dünyevi dertlerden silkeliyor bizi, kimi zaman da ta derinimize işleyen duygularımıza sesleniyor.

Bir fikri var aslında acıları bir nebze sağaltacak. Aşka, yalnızlığa, hüzne, umuda, dostluğa, insan olmaya dair…

Ve tüm bunların arayışında yanına çağırıyor gönlündekileri.

Arıyor, soruyor, sorguluyor, öğreniyor ve sesleniyor; GELDİM AMA YOKTUN!

“Geldim, kapına tıkladım ama sen yoktun.

Sende sen yoktun, bende ben yoktum.

Çünkü artık sen bendeydin.”

KİMDİR UĞUR CANBOLAT?

1966 yılında Orta Anadolu’nun bozkırı olan Yozgat’ta doğdu. Bir köy odasında büyüdü. Kendini sohbetin tadına ve kelimenin ahengine meftun olarak tanımlıyor. Bir Üsküdarlı… Çay, dergi, kitap ve Üsküdar dörtlüsünü seviyor. Bir de yanında türküler… Muhabbete paçayı kaptırdığını düşünüyor. Sohbeti seviyor.

Radyo yayın yönetmenliği ve genel müdürlüğünün yanı sıra uzun yıllar televizyonlarda psikoloji programları yaptı. Hâlen ÜLKE TV ve Üsküdar Üniversitesi Televizyonu’nda programlarına devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!