FETÖ’nün hain planını anlatan kitap

Gazeteci-Yazar Ramazan Akkır’ın yeni çıkan “17-25 Aralık’tan 15 Temmuz’a FETÖ” isimli kitabında, FETÖ’nün hain planları analiz ediliyor.

FETÖ’nün hain planını anlatan kitap
FETÖ’nün hain planını anlatan kitap
GİRİŞ 22.10.2016 16:45 GÜNCELLEME 22.10.2016 16:45

Ayrıca Mehdilik inancı ile dindar kesim rehin alınmış olduğunu, eğitim kurumları üzerinden de gençlerin dimağlarını zehirlendiğini ortaya koyuyor..

Gazeteci-Yazar Ramazan Akkır’a göre, dini, siyaseti veya hukuk sistemimizi istismar eden FETÖ, 15 Temmuz gecesi halka kurşun sıkmıştır. Türk Tarihine kara leke olarak geçen ve akim kalan darbenin bilançosu da oldukça ağır olmuştur. Bu uluslar arası şebeke, 17-25 Aralık tarihinden itibaren darbeye zemin hazırlamak için tüm toplumu gözetlemiş ve kayıt altına almıştır. Gazeteciden ekonominin büyük patronlarına, sıradan insandan milletvekillerine kadar herkes dinlenmiştir. Ve ardından montajlanmış kayıtlar, şantaj aygıtına dönüşmüştür.

“17-25 Aralık’tan 15 Temmuz’a FETÖ” isimli kitabında Ramazan Akkır, mehdilik inancı ile dindar kesim rehin alınmış olduğunu, eğitim kurumları üzerinden de gençlerin dimağlarını zehirlendiğini ortaya koymaktadır. FETÖ zamanla, mankurtlara çevirdiği “imamlar” vasıtasıyla siyaseti ve toplumu gözetlemiş, ardından da dizayn etmeye kalkışmıştır. Mankurtlaşan imamlar, toplumu ve siyaseti dinamitlemiştir.

Bunun yanı sıra, “17-25 Aralık’tan 15 Temmuz’a FETÖ” isimli kitabında Akkır, FETÖ lideri Gülen’in stratejisini, FETÖ’nün toplumu neden gözetlediğini, FETÖ’nün kara propagandasını ve yalanlarını, FETÖ’nün günah galerisini ve 15 Temmuz’un bu ülke için anlamını tüm çıplaklığı ile ortaya seriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…