ABD ve NATO’nun Türkiye’yi işgal yetkisi var

“Üst Akıl” kitabıyla dünyayı yöneten küresel yapıyı deşifre eden Araştırmacı-Yazar Murat Akan, Hayat Yayınları’ndan çıkan “NATO’nun İslam’la Savaşı” isimli yeni kitabında da yine çok çarpıcı iddialarda bulunuyor.

ABD ve NATO’nun Türkiye’yi işgal yetkisi var
ABD ve NATO’nun Türkiye’yi işgal yetkisi var
GİRİŞ 27.03.2018 17:30 GÜNCELLEME 27.03.2018 17:30
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

NATO’nun aslında bir Haçlı ordusu olduğunun belirtildiği kitapta; ABD’nin NATO’yu kullanarak Türkiye’yi nasıl ‘savaşsız işgal’ ettiği çarpıcı belgelerle anlatılıyor.

NATO’nun sözde komünizme karşı “Askeri Güvenlik Paktı” olarak kurulduğu, ancak Sovyetler Birliği’nin çökmesiyle birlikte NATO’nun kendine düşman olarak İslam’ı seçtiğinin vurgulandığı kitapta; Tapınak Şövalyeleri’nin Haçlı Seferleri sırasında yapmış olduğu görevin, 1990’lı yıllardan sonra resmen NATO’ya verildiği iddia ediliyor. 

1990’lı yıllarda Türkiye’de işlenen faili meçhul cinayetler ve 28 Şubat darbesinin de “NATO’nun İslam’la Savaş Konsepti” doğrultusunda yapıldığının dile getirildiği kitapta; Bahriye Üçok, Turan Dursun, Muammer Aksoy, Uğur Mumcu ve Ahmet Taner Kışlalı cinayetleri ile Orgeneral Eşref Bitlis ve ekibine düzenlenen suikastların Derin NATO’nun Türkiye’deki uzantıları eliyle gerçekleştirildiği ileri sürülüyor. 

Ancak kitaptaki en çarpıcı bölüm, NATO’ya Türkiye’yi işgal etme yetkisi verildiğinin anlatıldığı bölüm. Kitaptaki belgelere göre 5 Mart 1959 yılında ABD’ye; 15 Temmuz darbe girişiminden 1.5 ay önce ise NATO’ya Türkiye’ye resmi olarak müdahale etme yetkisi verildi. Buna göre herhangi bir kaos, kargaşa ve darbeye karşı NATO ve ABD’nin Türkiye’ye müdahale yetkisi bulunuyor. 

Kitapta ayrıca; Evanjelist misyonerlerin 1820’den beri Anadolu’da yapmış olduğu gizli çalışmalar, Robert Koleji’nin Türkiye’deki bilinmeyen misyonu, Yeni Dünya Düzeni, Ortadoğu’daki vekalet savaşlarındaki NATO’nun rolü, 28 Şubat’ın perde arkası, NATO’nun gizli orduları, NATO’ya bağlı yer altı örgütlerinin yapmış olduğu örtülü operasyonlar, Türkiye’deki derin devlet yapılanması ve NATO’nun 15 Temmuz’daki rolü gibi çok ilginç konular yer alıyor.

YORUMLAR 24
  • gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    kim kime ne yetkis veriyor hayırdır? sen zayıf olursan herzaman her konuda dünyada hedef olursun, ama ekonomik ve askeri alanda güçlü olursan dünyada sözün dinlenir bu kadar gerisi boş laf........
    Cevapla
  • xxxxx 5 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlığı yok edemediler ama ,müslüman isimleri alarak içimize girdiler ve hıristiyan gibi yaşayan bir müslüman toplumu oluşturdular , suud, bae, ve türkiyedeki muhalefet ve bazı kuruluşlar çok güzel bir örnek değilmi
    Cevapla
  • ahmo 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kitabı okumaya gerek yokki. son 5 yıl haberleri sıkı takip eden herkes tarafından bilinen gerçekler bunlar.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    NATO ile ilgili bir çok kitap okudum. Ama İslamla savaş ilk kez duydum. İlhinç bir isim. En kısa sürede alacağım.
    Cevapla
  • Sadi 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Kitabı okudum. NATO'nun iç yüzünü ve ABD'nin ülkemizi nasıl işgal ettiği belgeleriyle anlatılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?