15 Temmuz Şahitlerinden 15 Temmuz Şehitlerine...

15 Temmuz hain darbe girişiminde canlarını ortaya koyan şehitlerimizin anısını yaşatmak için entellektüel kalemlerin duygu ve düşünceleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kitap haline getirildi.

15 Temmuz Şahitlerinden 15 Temmuz Şehitlerine...
15 Temmuz Şahitlerinden 15 Temmuz Şehitlerine...
GİRİŞ 13.04.2018 15:07 GÜNCELLEME 13.04.2018 15:36

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminde canlarını ortaya koyan şehitlerimizin anısını yaşatmak için birçok entellektüel kalemin duygu ve düşüncelerini bir kitapta topladı. '15 Temmuz Şahitlerinden 15 Temmuz Şehitlerine Vefa' sloganıyla hazırlanan kitap ilk olarak şehit ailelerine ulaştırıldı. 

 

 

Kitaba katkıda bulunan herkese teşekkürler eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, kitabın ilk olarak şehit eşleri, evlatları ve anne-babalarına ulaştırıldığını belirtti. Kaya, "Yüreğimizde yanan özgürlük ateşinin küllendiğini sananlar 15 Temmuz'da bir kez daha hüsrana uğradılar. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmaya, aziz hatıralarını her yerde yaşatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın da bir yazı ele aldığı eser, Türk milletinin FETÖ'cü hainlere karşı 15 Temmuz'da verdiği mücadeleyi ve yaşananları tüm gerçekliğiyle ileriki nesillere aktarmakta önemli bir rol üstlenecek.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!