Cemil Şahin'in ilk kitabı 'Fotoğraflarla İstanbul'

İstanbul'un minare ve kubbelerinden çektiği fotoğraflarla gönüllerde taht kuran fotoğraf sanatçısı Cemil Şahin'in ilk prestij kitabı 'Fotoğraflarla İstanbul' çıktı.

Cemil Şahin'in ilk kitabı 'Fotoğraflarla İstanbul'
Cemil Şahin'in ilk kitabı 'Fotoğraflarla İstanbul'
GİRİŞ 16.08.2018 11:33 GÜNCELLEME 15.02.2022 11:03

Medeniyetlere ev sahipliği yapan ve medeniyetleri yoğuran İstanbul, geçmişten günümüze kadar her unsuruyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Bir tarih şeridini andıran İstanbul'un cadde, sokakları ve mimari yapıları, bizleri geçmişte bir seyahate çıkarmaktadır. Sahip olduğumuz bu şehir doğal güzellikleri, sarayları, köşkleri, göğe uzanan minareleri, parıldayan âlemli kubbeleri, mesire alanları, müzeleri ve içine çeken kültürüyle burada yaşayanları ve ziyaretçilerini kendine hayran bırakmaktadır.



"Aşkım Sevdam İstanbul Kitabım

Allah (cc) Sonsuz Güzellikleri Sanatının İçinde Yaratandır. Hiç şüphesiz her insanın hayatında önemli dönüm noktaları ömrüne istikamet veren sözler ve olaylar olmuştur. Bendeniz de dost meclisinde Sultan 2. Abdülhamit Hanın Fatih Caminin kubbesindeki güzelliklerin görünmesi için hereke halısına kubbenin manzarasını nakş ettirmesi bende kubbelerde ve minarelerden İstanbul’un güzelliklerini insanlığa sunma arzusu İle bu kitapta yer alan fotoğrafların ortaya çıkması için gündüz ve geceler boyu beklediğim bin bir tehlikeyi atlatarak anı yakalamaya çalıştığım aç ve susuz kalarak en güzel kareyi ortaya koyabilmek için çabalarımı bilirim. 

 

 

Çekmiş olduğum fotoğraflar ve bu prestij eser ile bu güzelliklerin ortaya konulması daha geniş kitlelere ulaşması için bir vesiledir.. İşte aşkım olan sevdam olan fotoğrafçılıkta karşılaştığım zorlukları mukaddes bildim lezzet aldım. 

Fotoğrafçı Cemil Şahin

Bu vesile ile Bu kitabın hazırlamasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ yetkililerine ve kitabın yayına hazırlanması ve tasarımdaki özenli çalışmalarından dolayı emeği geçenlere en kalbi duygularla teşekkür eder bu muhteşem mirası bizlere bırakan kutlu ecdadımızı başta Fatih Sultan Mehmet han olmak üzere hayırla yad ederim."

HABER 7.COM ZİYARETİ

Fotoğraf sanatçısı Cemil Şahin, Haber7.com'a gerçekleştirdiği ziyarette Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Adnan Gayhan'a 'Fotoğraflarla İstanbul' kitabını hediye etti.


 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı