4. Sultanbeyli Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Sultanbeyli Kitap Fuarı kapılarını açıyor. “Senin İçin Yazdı” sloganıyla kitapseverleri bekleyen fuara, Türkiye’nin önde gelen yazarları katılıyor.

4. Sultanbeyli Kitap Fuarı kapılarını açıyor
4. Sultanbeyli Kitap Fuarı kapılarını açıyor
GİRİŞ 27.09.2018 14:53 GÜNCELLEME 28.09.2018 15:04

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen "4. Sultanbeyli Kitap Fuarı" yarın kapılarını açıyor. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Senin İçin Yazdı" sloganıyla düzenlenen ve Türkiye'nin önde gelen 100 yayınevinin stant açacağı fuara, 120 yazar katılacak. 

160 etkinliğin düzenleneceği fuar, 7 Ekim'e kadar 10.00-20.00 saatleri arasında kadar ziyaretçilere açık olacak.

Onur yazarı Mehmet Genç

Fuarın bu yılki onur yazarı Mehmet Genç olarak belirlendi. Türkiye'nin önde gelen iktisat tarihçilerinden olan ve "Osmanlı İmparatorluğu'nda Devlet ve Ekonomi" isimli kitabı ile birçok ödüle layık görülen Genç, yarın 13.00'te açılış töreninde okurlarla buluşacak.

“Kitapla Gençlerimizi Buluşturuyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli’nin eğitime büyük önem verdiğini vurgulayarak, gençlerin iyi eğitim almasını, iyiye ve güzele yönelmesini amaçladıklarını ifade etti. 

Yerel yönetimler olarak bu konuda üzerlerine düşen görevleri yapmaya gayret gösterdiklerini belirten Keskin, düzenledikleri fuarla yazarlarla ve kitapla gençleri buluşturduklarını kaydetti.

Fuara 100 yayınevinin ve 120 yazarın katılacağını aktaran Keskin, tüm kitapseverleri 29 Eylül ve 7 Ekim tarihleri arasında düzenleceke fuara davet etti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'