Aksaray Belediyesi'den kültüre tam destek!

Aksaray Belediyesi'nin desteğiyle Talha Uğurluel'in Anadolu'nun Orta Yeri, Mahmut Ulu'nun Somuncu Baba Şeyh Hamid-i Veli Hayatı ve Eserleri, yine aynı yazarın Ulu Şeyh Cemaleddin Aksarayi Hayatı ve Eserleri ve Prof Dr. Yusuf Küçükdağ'ın Cemali Ailesi adlı kitapları piyasaya çıktı.

Aksaray Belediyesi'den kültüre tam destek!
Aksaray Belediyesi'den kültüre tam destek!
GİRİŞ 04.10.2018 16:46 GÜNCELLEME 04.10.2018 16:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aksaray Belediyesi'nin desteğiyle Talha Uğurluel'in Anadolu'nun Orta Yeri, Mahmut Ulu'nun Somuncu Baba Şeyh Hamid-i Veli Hayatı ve Eserleri, yine aynı yazarın Ulu Şeyh Cemaleddin Aksarayi Hayatı ve Eserleri ve Prof Dr. Yusuf Küçükdağ'ın Cemali Ailesi adlı eserleri okuyucularının karşısına çıktı.

PROF. DR. YUSUF KÜÇÜKDAĞ'IN "CEMALİ AİLESİ" ADLI ESERİ

 

 

Bu eserde Anadolu'nun ortasındaki Aksaray'ın, Türkiye Selçuklularından itibaren bilim ve kültür merkezi olduğu, yüzlerce alim ve mutasavvıf yetiştirdiği ve bunların birbirinden değerli eserler verdiği aktarılıyor. Aksaray'a katkı sağlayanlardan birinin de Cemali Ailesi olduğu ve ailenin tarihi serüveni anlatılıyor.

MAHMUT USLU'NUN İKİ KİTABI

Aksaray Belediyesi'nin katkısıyla çıkarılan diğer iki kitap ise, Mahmut Uslu'nun kaleme aldığı "Somuncu Baba Şeyh Hamid-i Veli Hayatı ve Eserleri", "Ulu Şeyh Cemaleddin Aksarayi Hayatı ve Eserleri".

TALHA UĞURLUEL'DEN "ANADOLU'NUN ORTA YERİ"

Aksaray Belediyesi'nin desteğiyle çıkarılan bir diğer kitap ise "Anadolu'nun Orta Yeri" adlı eser. Yazdığı her kitapta popüler olana değil bilinmeyenlere, şifrelere ve gizemli noktalara temas eden Talha Uğurluel, "Anadolu'nun Orta Yeri"nde bu kez Aksaray penceresinden bir Anadolu okuması yapıyor. Üslubuyla başucu, çözümlemeleriyle kaynak bir kitaba imza atıyor.

YORUMLAR 1
  • büyükdoğu 5 yıl önce Şikayet Et
    belediye dediğin işte böyle olur, bunun örnek olmasını ve her ilin teşvik edilmesini istiyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek