Hakkı Öznur'dan Ortadoğu'nun Cahşları

Araştırmacı Yazar Hakkı Öznur, yakın siyasi tarih alanındaki araştırma inceleme eserlerine birini daha ekledi. Öznur, iki ciltlik “Ortadoğu’nun Cahşları” kitabını yazdı.

Hakkı Öznur'dan Ortadoğu'nun Cahşları
Hakkı Öznur'dan Ortadoğu'nun Cahşları
GİRİŞ 18.02.2019 13:51 GÜNCELLEME 18.02.2019 13:51

Ortadoğu ve yakın politik tarih üzerine yaptığı çalışmalar, yayınladığı tarihi öneme sahip  kitaplarla tanınan araştırmacı Yazar Hakkı Öznur, 2 ciltlik 2082 sayfadan oluşan eserinde, Ortadoğu’daki Kürtçü grupların birbirlerini ihanetle suçlarken kullandığı “cahş” tabirini siyasi olaylar çerçevesinde detaylandırıyor. 

Barzanilerin  küresel güçlerle, yabancı istihbarat servisleriyle ilişkilerine de geniş yer ayıran kitap kısaca 1907’den günümüze Ortadoğu’da ikinci bir İsrail kurmak için her türlü faaliyetler yürüten  kirli ve karanlık oyunların içinde yer alan kişileri ve grupları mercek altına alıyor. Kitapta ayrıca, PKK’nın bölgedeki diğer Kürt gruplara karşı saldırıları detaylarıyla yer alırken, PKK içinde disiplini sağlamak için işletilen infaz ve işkence metodları da okuyucuya aktarılıyor. 

Hakkı Öznur’un, 6 ciltlik “Ülkücü Hareket”,   2. Ciltlik “Derin Sol”,   3 ciltlik “Muhsin Yazıcıoğlu Külliyatı”, “1993 Örtülü Darbe”, “Cahşların Savaşı” adlı yakın siyasi tarih araştırmalarından oluşan kitapları bulunuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi