Dergilerde bu ay neler var?

Yeni bir ay ile beraber şenlenen yayın standlarına bir göz atmak ister misiniz? Bu ay dergiler yine dopdolu.. Birbirinden ilginç konu başlıklarıyla, heyecanlı okurlarını bekliyorlar..

Dergilerde bu ay neler var?
Dergilerde bu ay neler var?
GİRİŞ 08.05.2009 00:38 GÜNCELLEME 08.05.2009 00:38
 

Yaklaşık 6 yıllık bir yayın serüveni olan Genç Yaklaşım, mayıs sayısı ile okurlarıyla buluştu. Yeni Asya grubunun yayın organı olan, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Yayın Koordinatörlüğünü Recep Bozdağ’ın, editörlüğünü ise Meryem Tortuk ve Murat Çetin’in yürüttüğü dergi yine farklı yaklaşımlar ve ünlü isimlerle yaptığı söyleşilerle dopdulu bir içerik sunuyor.

Geleceği anlamak ve zamanın önünde koşarken bizi biz yapan değerleri kaybetmeden gençliğini yaşamak isteyenlere alternatif sunan Genç Yaklaşım, kişisel, sosyal, psikolojik, kültürel, edebi ve mizahi yaklaşımlarıyla, aynı zamanda Bediüzzaman’ın gençliği ve gençliğin bediüzzamanını anlattığı farklı üslubuyla, yalnızca gençlerin değil, genç hissedenlerin de okuma açlığını gideriyor.

Genç Yaklaşım bu ay ki dosyasını “Biyoloji bilimi Allah’ı anlatıyor” başlığından yola çıkarak hazırladı. Dr. Bahri Dayıoğlu “Allah yaratır alet kullanmadan, evrim teorisine eleştirel bir yaklaşım ve yaratıcı zorunluluğu” başlıklı makalesiyle Allah’ı inkar etmenin mümkün olamayacağını güzel bir üslupla ispat ediyor.

Dr. Furkan Aydıner, kendisiyle yapılan söyleşide ateizmi ve ateizmin sığındığı tek kale olan Darwinizm’i anlatırken, müzisyen Hicret, bilmemekten bilmeye doğru yolculuğunu Genç Yaklaşım okurlarıyla paylaşıyor.

Sosyal yaklaşım köşesinde tarihten bir kara sayfa “27 Mayıs 1960” hafızalarda tazelenirken, Kültürel Yaklaşımda yaşanmış bir öyküyü anlatan Kuşlar Artık Şarkı Söylemiyor adlı film tanıtılıyor.

En süper kahramanlar, Facebook’ta esen demokrasi rüzgarları, Türk piramitleri, yolda olduğu haberi gelen klon bebekler ve dahası bu ay ki Genç Yaklaşım’da.

Genç Yaklaşım tam size göre bir yaklaşım sunuyor olabilir, hala tanışmadıysanız daha fazla gecikmeyin

 

Bizim Aile mayıs sayısında kız çocuklarını biraz şımartacak.

 

Ailenin tahribe çalışıldığı günümüzde, istikbalimiz için sağlıklı nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmayı ve aileyi birer ilim irfan yuvası haline getirmeyi hedefleyen Bizim Aile, mayıs ayında yine dopdolu bir içerikle okuyucularıyla buluştu.

Yeni Asya Grubunun yayın organı olan, Yasemin Güleçyüz’ün koordinatörlüğünü, Abdullah Eraçıkbaş’ın yazı işleri müdürlüğünü ve Tuba Nur A. Telci’nin editörlüğünü yürüttüğü Bizim Aile dergisi, bu ay kız çocuğu yetiştirmek üzerine hazırladığı dosyayla okuyucularının huzurunda.

Mehtap Yıldırım’ın hazırladığı Kapak bölümünde kız çocuklarını yetiştirirken karşılaşılabilecek tuzaklara dikkat çekilirken, Sohbet bölümünde Eğitimci Yazar Mine İzgi ile Kızımı Yetiştiriyorum kitabı ekseninde küçük hanımefendilere dair faydalı bir söyleşi Bizim Aile okuyucularını bekliyor.

Yasemin Yaşar, Kezban Ceylan, F. Nur Hacınebioğlu ve Fadime Kaya anneliğe ve annelere dair yazılarıyla Bizim Aile okurlarıyla buluşurken, kız çocukları ve babaları arasında ki ilişkiye en güzel örnek olan Hz. Peygamber ve Hz. Fatıma’nın ilişkisiyle, kız çocuklarının yetiştirilmesinde babanın rolü anlatılıyor.

Hanım Hanıma, Kadının Dünyası, Şiir, Sağlık sayfası ve daha pek çok konu mayıs ayında Bizim Aile’de.

Kendisi ve ailesi için iyi bir şeyler yapmak isteyenler, siz de Bizim Aile’ye katılın.

 

Can Kardeş Mayıs sayısında başarılı olmanın sırlarını anlatıyor.

 

Çocukların her ay okumak için sabırsızlıkla beklediği Can Kardeş, bu ay da ellerden düşmeyecek. Yeni Asya grubunun yayın organı olan, Yazı İşleri Müdürlüğünü H. İbrahim Özdabak, editörlüğünü ise Yavuz Topalcı’nın yürüttüğü dergi, birbirinden renkli köşeleri ve alışkanlık yapan çizgi kahramanlarıyla çocuklarınızı eğlendirirken aynı zamanda da bilgi dağarcıklarını zenginleştiriyor.

Bu ay kapak sayfasında Can Kardeşler başarı yolunun yolcusu olup olmadıklarını anlamak için Yavuz Topalcı ile başarının yol haritasında küçük bir gezintiye çıkıyorlar.

Zarife günlüğünde telefon konuşmalarıyla ilgili yeni öğrendiği bilgileri ailesiyle nasıl paylaştığını anlatıyor.

Tarihi Şahsiyetler bu ay İstanbul’un Manevi Fatihi Akşemseddin’i ağırlıyor. Bu ay Muhammed bin Hamza’ya neden Akşemseddin dendiğini bilmeyen Can Kardeş kalmayacak.

Şirin Can bu sayıda Umreden gelen dedesini soru yağmuruna tutuyor ve öğrendiklerini Can Kardeşleriyle paylaşıyor, Kay Kay Kamil ise kaykayıyla uzay keşfine çıkıyor. Fıkralar, bulmacalar, hayvanlar alemi, şiirler ve dahası çocuklarınızı iç rahatlığıyla emanet edebileceğiniz Can Kardeş’te.

Çocuğunuzun yeni bir kardeşi olsun istemez misiniz? Hem de böylesi Can’dan bir kardeş..

İrtibat   ;

E-mail  : dergiler@yeniasya.com

Tel       : (212) 655 88 59 / 653

Faks    : (212) 474 09 07

Web    : www.cankardes.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!